ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

4 startups catalanes amb tecnologia 'deep tech'

Casos d'empresa

Les startups Dermavision Solutions, Natural Machines, Linking Realities i AIGecko posen a prova tecnologia deep tech en aplicacions i àmbits ben diferents. Totes elles van participar al 4YFN del MWC Barcelona de la mà d’ACCIÓ.

L’ecosistema emprenedor i innovador de Catalunya s’ha consolidat com un dels més dinàmics i punters del continent. A banda de créixer cada any en volum d’inversió o de ser el preferit pels fundadors internacionals per crear-hi una empresa, el hub català de startups acull la tecnologia més avançada.

De fet, prop de la meitat de les startups presents a Catalunya treballen amb tecnologia deep tech basades en descobriments científics o innovacions en enginyeria i ho fan utilitzant la intel·ligència artificial o el big data, entre d’altres.

Les startups Dermavision Solutions, Natural Machines, Linking Realities i AIGecko són quatre exemples de startups que utilitzen tecnologia deep tech i que van participar al 4YFN. Natural Machines imprimeix aliments creant formes úniques; Dermavision Solutions ha creat un dispositiu mèdic que permet obtenir un diagnòstic del melanoma en pocs minuts; Linking Realities permet crear un avatar del tot realista i AIGecko ofereix el valor nutricionals dels aliments en una sola foto.

Vols conèixer més startups? Descobreix el Barcelona & Catalonia Startup Hub, el portal de les startups catalanes format per més de 1.900 empreses.

Contingut relacionat

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Mentoring express per a startups

El consell per accelerar la teva startup

ProACCIÓ 4.0

Aprofita l’arribada de la indústria 4.0 del futur!

4YFN

Visita les startups del Barcelona & Catalonia Startup Hub