ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Filipines

Informes país

Les exportacions catalanes a Filipines van augmentar un 162,6% el 2021 en comparació amb l'any anterior.

Oportunitats de negoci a Filipines

Oportunitats de negoci a Filipines

Per volum de negoci, els principals sectors de l'economia filipina són l’alimentació, l’electrònica i el material elèctric, i les infraestructures i la construcció. Per altra banda, els sectors amb un major creixement de volum de negoci són indústries del transport, els videojocs i la biotecnologia.

Les Filipines importen principalment electrònica i material elèctric, maquinària i béns d’equip, i química i plàstics. Els seus principals proveïdors són la Xina, el Japó i Corea del Sud.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereixen les Filipines:

  • La indústria alimentària del país representa el 25% del sud-est asiàtic. Diversos factors, inclòs un fort creixement econòmic, un sector turístic (precovid-19) pròsper, una gran població juvenil i l'expansió de grans cadenes minoristes estan contribuint al creixement de la indústria. Mentre que els productes produïts a nivell nacional representen al voltant del 70% del subministrament total d'aliments, els comerciants continuen sent optimistes que les vendes de productes importats d'aliments i begudes continuaran creixent, ja que els consumidors sempre busquen varietat.
  • El sector manufacturer ha crescut un 10,1% en el primer trimestre de 2022. Aquest creixement s'ha mantingut al mes d'abril de 2022, que ha presentat el major creixement de la indústria manufacturera filipina en els darrers 4 anys. Històricament per darrere de veïns com Tailàndia o Malàisia, el sector manufacturer filipí es nodreix de maquinària importada i, si bé una part del mercat està dominada pels equipaments xinesos, els grans productors locals necessiten maquinària i equips de qualitat i velocitat de producció de primer nivell.

Consulta totes les dades sobre Filipines i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Filipines 2022 (document .PDF).