ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Jordània

Informes país

Les exportacions catalanes a Jordània es concentren sobretot en la perfumeria i cosmètica, les peces de vestir, i les plantes industrials.

Oportunitats de negoci a Jordània

Oportunitats de negoci a Jordània

A Jordània els principals països proveïdors són la Xina, els Emirats Àrabs Units, l'Aràbia Saudita, els Estats Units i la Índia.

Aquest és un mercat de més de 10 milions de persones, majoritàriament de religió musulmana i on l’àrab és l’idioma oficial. El PIB del país és de 112.463$ on un 66,6% correspon al sector serveis i un 28,8% a la indústria. L’agricultura suposa un 4,5% del PIB.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Jordània:

  • Jordània importa aproximadament el 98% dels aliments que consumeix. El mercat és madur, però és possible trobar oportunitats de negoci per a les empreses que ofereixen productes competitius. Jordània no té més remei que continuar important aliments i begudes. Els productors catalans tenen una bona oportunitat de ser i continuar sent competitius en aquest sector enfront d'altres productors del món. Especialment, la fruita i la verdura s'han d'importar d'Europa per a mantenir una bon nivell de qualitat, la qual cosa és més complicada si s'importen de productors del sud d'Àsia.

Consulta totes les dades sobre el Jordània i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Jordània 2022 (document .PDF).