ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Cosmètica, benestar i economia silver

El negoci de sentir-se bé

Oportunitats de negoci vinculades a la cosmètica, el benestar i l'economia silver

Suïssa

Suïssa

Cosmètica, benestar i economia silver


Productes per a la cura de la pell en auge

El mercat de cosmètics a Suïssa creix cada any, i els productes de cura personal són la categoria en la qual gasten més diners els clients suïssos.

Desplegar més opcions de Productes per a la cura de la pell en auge

Probablement a causa de la pandèmia per la COVID-19, les vendes de productes per a la cura de la pell van augmentar un 145 % en comparació amb el mateix període de l'any anterior. La tendència més clara és menys maquillatge i més cura. Les categories que han despuntat són les "DIY", especialment en el comerç al detall en línia, els productes per a les ungles, per a la cura dels peus i de depilació. Aquest últim va registrar un creixement de la facturació del 230 per cent; la cura dels peus va superar l'abast amb un 255 per cent.

Amagar més opcions de Productes per a la cura de la pell en auge
Azerbaidjan

Azerbaidjan

Cosmètica, benestar i economia silver


Oportunitats en productes cosmètics

El país necessita tota mena de productes cosmètics que es puguin comercialitzar als diferents canals de venda: farmàcies i perfumeries.

Desplegar més opcions de Oportunitats en productes cosmètics

Es detecta una demanda a l'alça de productes en diversos segments; per exemple: cosmètics per a nadó, dermocosmètics, productes OTC i altres productes de bellesa, com ara preparats capil·lars i xampús, productes depilatoris i altres preparats de perfumeria.

Amagar més opcions de Oportunitats en productes cosmètics
Xile

Xile

Cosmètica, benestar i economia silver


Cosmètics i electrodomèstics de cura personal

S'identifica un creixement d’aproximadament més del 80 % en consum intern de productes de bellesa i cosmètics, en el període 2017-2020.

Desplegar més opcions de Cosmètics i electrodomèstics de cura personal

El recent creixement de la immigració procedent de països caribenys i centreamericans ha incrementat substancialment la demanda de productes cosmètics que, davant l'escassetat de la capacitat productiva nacional, ha generat una evolució creixent de les importacions en diversos tipus i formats de producte.

Amagar més opcions de Cosmètics i electrodomèstics de cura personal
Xina

Xina

Cosmètica, benestar i economia silver


Ven els teus productes de bellesa a la Xina

La Xina és un mercat que planteja un ventall de clients molt ampli tant per als cosmètics com per als productes de cura personal amb accés a un gran volum de consumidors molt atents a les novetats en el sector i àvids de noves propostes.

Desplegar més opcions de Ven els teus productes de bellesa a la Xina

A banda de tenir en compte noves tendències de consum o productes innovadors, cal valorar un factor elemental: l’explosió del comerç electrònic transfronterer. Les empreses del sector de la bellesa i la cura personal amb una proposta de valor diferenciades i fins i tot d’un sector concret com el luxe tenen bones perspectives per fer-se un lloc a la Xina. Plataformes com TMall, Taobao o JD.com poden ser una opció per entrar al mercat.

Amagar més opcions de Ven els teus productes de bellesa a la Xina

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Àmbit de la cosmètica, el benestar i l'economia silver: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial