ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L’acceleració industrial del Marroc obre la porta a la inversió catalana

Idees d'experts   Shan Elasri, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Casablanca

El país nord-africà s’industrialitza a gran velocitat per l’impuls governamental. Sectors com l’automoció o l’alimentació halal destaquen en un país que rep de bon grat la marca Catalunya. El director de l’Oficina Exterior de Catalunya a Casablanca, Shan Elasri, n’explica tots els detalls.

El Programa d’Acceleració Industrial que el govern marroquí té en marxa fins al 2021 arriba a la gran majoria de sectors, començant per l’automoció i passant per l’alimentació halal. El director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Casablanca, Shan Elasri, repassa les millors oportunitats per a les empreses catalanes en aquest país.

Les bones condicions logístiques d’un país situat a dues hores d’avió i a tres dies en vaixell de Catalunya fan del Marroc un destí primordial per a les empreses catalanes. Amb aranzels viables i una economia en ple creixement, el Marroc pren especial rellevància.

L’Oficina Exterior de Casablanca s’erigeix en un punt de suport imprescindible per a totes aquelles companyies interessades en el mercat del nord d’Àfrica. Els seus serveis a mida, que inclouen l’estudi de mercat, la cerca de talent local o l’acompanyament a visites i reunions, poden convertir-se en el millor aliat.