ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Dotar de valor afegit el ‘made in China’

Idees d'experts   Gao Wei, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Pequín

En el 40è aniversari de l’obertura i reforma econòmica xinesa, el gegant asiàtic mira de renovar la seva imatge productiva en sectors com el de l’automoció, la indústria 4.0 o la salut. Gao Wei, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Pequín, analitza les oportunitats que aquest context obre a les empreses catalanes.

La Xina intenta canviar la tradicional percepció internacional del made in China. Ho fa amb voluntat de dotar aquesta marca d’un major valor afegit superior que convenci el món, però també la creixent classe mitjana local. Gao Wei, director de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Pequín, analitza les oportunitats que aquest context pot generar a les empreses catalanes.

Sectors com l’automoció, la indústria 4.0, la salut o la protecció del medi ambient s’entreveuen com els capdavanters a l’hora de captar bones oportunitats de negoci.

Sigui com sigui, el mercat xinès manté les singularitats que el fan tremendament exigent per als que hi volen tenir èxit. En aquest sentit, l’acompanyament de l’Oficina Exterior de Pequín és un avantatge competitiu indiscutible, adaptat a les necessitats específiques de cada empresa.