S'han trobat 2.380 resultats
-
Entaular la innovació tecnològica
Toni Mayorgas, CEO de DigaliX
Primer va ser el mòbil i després les tauletes. Per DigaliX, l'evolució lògica porta a les taules tàctils. D'aquesta manera ha nascut la XTable, una taula multitàctil que ha arribat per substituir les taules tradicionals amb les seves diverses aplicacions. Innovació tecnològica de primer nivell sobre la taula.
28/06/2013
-
La innovació es troba al centre del que és desitjable, rendible i viable
Xavier Camps
Xavier Camps, fundador i consultor d'innovació a Innoservice Consulting, és un ferm defensor d'una nova manera d'entendre la innovació. Camps té clar que una idea, per brillant que sigui, no pot funcionar si no resol un problema real.
28/06/2013
-
Idees d'experts: Validació de models de negoci
Jordi Vinaixa
El professor d'ESADE Jordi Vinaixa ens explica com validar el model de negoci escollit per minimitzar riscos, evitar malgastar recursos i maximitzar el benefici.
26/06/2013
-
Una estratègia digital que va sobre rodes
Probike
Pere Cahué, fundador i propietari de Probike, presenta una botiga de bicicletes amb més de 20 anys d'experiència que és un referent del sector.
18/06/2013
-
Internacionalitzar el negoci online amb èxit
Groupalia
Groupalia és una empresa de descomptes online amb presència als mercats espanyol i italià. Després d'una experiència fallida a l'Amèrica Llatina, Groupalia ha aconseguit una posició sòlida a Itàlia en el sector dels descomptes o l'e-commerce.
17/06/2013
-
Més que una estratègia 4.0
FC Barcelona
El FC Barcelona necessita un impacte global que el situï com una referència mundial. Xavier Gràcia, president de la Comissió Tecnològica del club, explica la seva estratègia online, clau per situar l'equip català com el més seguit a la xarxa.
14/06/2013
-
Presentació del programa Startup Catalonia
Pere Torres
El programa Startup Catalonia, Xarxa d'acceleradores és un programa de la Generalitat de Catalunya per donar suport al creixement d'empreses amb potencial.
13/06/2013
-
Idees d'experts: Emprendre on val la pena
Antonella Broglia
L'observació dels problemes socials i l'aplicació de la passió i el coneixement en la seva resolució, està creant beneficis de tot tipus.
13/06/2013
-
Startup Experience: resol un problema del món real i converteix-lo en idea de negoci
Henrik Scheel
Startup Experience és un taller de transformació personal dissenyat per inspirar i capacitar als emprenedors. Henrik Scheel, el seu creador, n'explica el funcionament.
13/06/2013
-
Fer la compra online per estalviar temps
Ulabox
L'obsessió d'Ulabox és facilitar al màxim la compra als seus clients. Per aconseguir-ho ofereix una experiència de compra diferencial i les màximes facilitats als seus clients, des del servei d'atenció al client al de servei a domicili.
12/06/2013
-
Vambes amb identitat
VamCats
La història de VamCats és la d'un projecte emprenedor a petició popular. Tot va començar com un disseny per al cartell d'una cursa atlètica amb l'estelada com a logo d'unes vambes.
12/06/2013
-
Creativitat i actitud emprenedora, claus de l'èxit professional i la felicitat personal
Xavier Verdaguer
L'actitud emprenedora i la creativitat acostumen a congeniar. Ho sap prou bé Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i ara també inversor.
12/06/2013
-
Lean Startup Model
Jerome Engel
Jerome Engel, cofundador de The Lean LaunchPad, ens presenta un moviment que està canviant la forma de fer negocis i llançar productes al mercat: el Lean Startup Model.
12/06/2013
-
Croàcia, les oportunitats d'un nou membre de la UE
Croàcia és un dels països europeus on més creixen les exportacions catalanes. Un país sòlid, en creixement, i que ofereix bones perspectives i atractives inversions. La seva entrada definitiva a la Unió Europea encara obre més les possibilitats de negoci en un mercat on sectors com les infraestructures, el turisme, el medi ambient o la indústria destaquen amb força.
10/06/2013
-
Lékué, una recepta innovadora
Lékué
Xavier Costa, director general de Lékué, presenta la història d'una empresa genuïnament innovadora que s'ha sabut enfocar al sector i segment de mercat apropiat per consolidar-se com una referència. Els seus originals estris de cuina són inconfusibles, creen tendència i ja arriben als cinc continents.
04/06/2013
Total de pàgines: 159