ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

L'estiu arriba a ACCIÓ amb els millors continguts

25/07/2018 11:45
Estiu ACCIÓ

Aquell article que volies llegir i al final no. El vídeo que vas desar a favorits per mirar-lo després d’acabar la feina però ha quedat enterrat entre molts d’altres. L’informe sectorial que volies repassar tant sí com no i que reposa en una pestanya oblidada del navegador.

Són molts els continguts interessants que pots trobar durant l’any al Banc de Coneixement d’ACCIÓ. Però malauradament són més dels que l’activitat del dia a dia permet consumir. Per sort, l’estiu ens ofereix una oportunitat immillorable per posar-nos al dia, recuperar el que se’ns ha passat i agafar l’aire necessari per afrontar el que queda d’any. Aquestes vacances, ja sigui a la platja, l’hamaca o l’avió: inspira’t amb ACCIÓ!

Per llegir a la platja o a la piscina

Banyador, xancletes, crema solar...i el mòbil o la tauleta per consultar còmodament els millors informes elaborats per ACCIÓ. Te'n proposem tres d'imprescindibles que podràs repassar de forma senzilla en format de presentació i amb infografies:

Per aprofitar les llargues hores de viatge

Ja sigui a l’aeroport, en un vol de llarga distància o en un tren que creua mig continent. Viatjar genera moltes hores mortes que deixaran de ser avorrides amb els tres articles i entrevistes que et proposem.

Els 3 millors vídeos per veure estirat a l’hamaca

Si el teu pla és no moure’t gaire de l’hamaca o la gandula, agafa els auriculars i recupera els tres vídeos que et destaquem d’aquesta primera meitat del 2018: coneixeràs les preguntes que t’has de fer abans d’anar a Silicon Valley, com superar les barreres en la internacionalització i una de les startups amb més potencial del país.

L'època estival permet recuperar i repassar els millors continguts generats pel Banc de Coneixement d'ACCIÓ, que inclouen estudis, informes sectorials, entrevistes i articles de temàtica empresarial