ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Setmana de la Internacionalització 2021

El comerç exterior, el teu gran motor de creixement

El comerç exterior és elemental pel creixement de l’economia. L’increment constant de les vendes catalanes va ser un factor imprescindible per sortir de la crisi financera de 2008 i també ho està sent per superar l’aturada de la Covid-19. Després del descens de 2020, les exportacions catalanes s’estan recuperant ràpidament per tornar a nivells previs a la pandèmia.

Per entendre aquestes xifres i la complexitat d’aconseguir-ho, res millor que fer-ho durant la Setmana de la internacionalització, el punt de trobada -virtual- de les empreses amb la mirada més internacional. Uns dies per conèixer de primera mà l’experiència d’empreses consolidades a l’exterior i descobrir com ho fan per seguir fent negoci en un món cada vegada més competitiu i canviant.

Durant la Setmana, a més, tindràs l’oportunitat de conèixer nous reptes i oportunitats per a la teva empresa en sectors i àmbits que no deixen d'evolucionar. Digitalització, sostenibilitat, mobilitat i logística i l’auge de la Xina són els quatre tracks temàtics que et facilitaran l'impuls a l'exterior. Com és habitual, durant aquests dies et podràs reunir de manera individual amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ per resoldre dubtes i engegar nous projectes. 

Comença a fer el teu viatge i fes realitat els nous reptes internacionals. No et perdis la Setmana! 

pitches
4dies temàtics
assistents
4pitchs cada dia
catàleg
5seminaris
catàleg
+200entrevistes virtuals

Jornada inaugural: Els grans reptes de les empreses catalanes

 

Quins són els grans reptes del comerç internacional? Com afronta l’empresa catalana les disrupcions de la cadena de valor global o les dificultats d’aprovisionament? En la sessió inaugural de la Setmana de la internacionalització, empreses catalanes exportadores posaran veu als principals reptes i riscos del comerç exterior.

Una oportunitat per conèixer de primera mà com viuen i amb quines dificultats es troben empreses consolidades a l’exterior com Venair Ibérica, Vallformosa, Tapp Water o Liquats Vegetals, entre d'altres. A més, viuràs una taula rodona amb els grans riscos d'expandir-se internacionalment amb Draco Systems, Mesoestetic i Laboratoris Ordesa.

No et perdis el seu testimoni! Inscriu-te a la Sessió Plenària!

Aeroport

Reuneix-te amb experts i comença a fer negoci a l’exterior

La Setmana de la internacionalització és una oportunitat per reunir-te amb experts, resoldre dubtes i començar a treballar per fer realitat els teus projectes al món. Enguany pots sol·licitar una entrevista virtual amb consultors relacionats amb mercats internacionals i amb Oficines Tècniques:

  • Mercats: Ja saps a quin país vols fer negoci? Explora els més de 100 mercats on ACCIÓ pot ajudar-te a fer negoci i sol·licita l’entrevista amb el director de l’Oficina Exterior que més t’interessi!
  • International eTrade: Vols exportar on-line i no saps per on començar? Sol·licita una entrevista i t’ajudarem a definir la teva estratègia digital internacional!
  • Oficina de barreres: Tens consultes sobre barreres a l’exportació? Sol·licita una entrevista amb l’Oficina de barreres a la internacionalització i resolt qüestions relacionades amb fiscalitat, logística o mobilitat, entre d’altres.
Reserva la teva reunió on-line

Els directors de les Oficines Exteriors i consutors eTrade i de barreres t'estan esperant!

Amb la col·laboració de:

Via Empresa
Casa SEAT