ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Ruanda

El país creix en inversió estrangera

Coneix l’Oficina Exterior de Catalunya que t'ajudarà a fer negocis a Ruanda

Oportunitats de negoci a Ruanda i a l'Àfrica subsahariana

Indústria farmacèutica

Ruanda

Indústria farmacèutica


Oportunitats per a fàrmacs genèrics

Ruanda és aplaudida per oferir un accés universal a l'assistència sanitària: més del 84 % de la població que té accés a una assegurança mèdica i a la salut pública. Aquesta oportunitat ha augmentat la demanda de fàrmacs.

Desplegar més opcions de Oportunitats per a fàrmacs genèrics

L'augment de la demanda de fàrmacs ofereix oportunitats: a la fabricació local, a inversors particulars privats o en col·laboració amb el Govern. Els plans per transformar el sector farmacèutic de baix rendiment, en comparació amb les mitjanes internacionals i regionals, són encoratjadors. Actualment, la producció local de fàrmacs és molt baixa. Tanmateix, noves entrades al mercat canviaran el panorama. Tot i que les importacions superen les exportacions amb escreix, una taxa de creixement anual composta del 14 %, fins al 2024, en l'exportació de medicaments traça el camí que ha de seguir el sector farmacèutic ruandès: És previsible que s’inverteixi en la fabricació de medicaments farmacèutics o en el subministrament d'equips de maquinària.

Amagar més opcions de Oportunitats per a fàrmacs genèrics
TIC i transformació digital

Ruanda

TIC i transformació digital


Ruanda: l'oasi dels drons a l'Àfrica

Ruanda és un dels països del continent africà amb una política de braços oberts en l'adopció de noves tecnologies i en particular dels drons.

Desplegar més opcions de Ruanda: l'oasi dels drons a l'Àfrica

El govern de Ruanda ha situat la tecnologia al centre del desenvolupament del país de cara a convertir-lo en una economia de renda mitjana el 2050. Una de les tecnologies per donar solucions anomenades de “leapfrogging” són els drons. Ja sigui per distribuir medicaments a les zones rurals de difícil accés, per monitoritzar les infraestructures o per millorar la mobilitat, Ruanda facilita a les empreses innovadores de drons l’aterratge a un mercat petit però amb la seguretat jurídica i el potencial per ser la base per a l’expansió a la resta del continent.

Amagar més opcions de Ruanda: l'oasi dels drons a l'Àfrica
Salut i serveis sanitaris

Kènia

Salut i serveis sanitaris


Un mercat prometedor per als proveïdors d'equips i dispositius mèdics

Kenya és un mercat prometedor per als proveïdors d’equipament i dispositius mèdics i està considerat com un dels mercats de més ràpid creixement a la regió de l’Àfrica subsahariana.

Desplegar més opcions de Un mercat prometedor per als proveïdors d'equips i dispositius mèdics

Quasi tots els equipaments, dispositius mèdics i instruments de laboratori s’importen, ja que la producció nacional es limita principalment a consumibles de baixa qualitat.
La demanda de dispositius mèdics continua creixent, ja que molts centres sanitaris requereixen modernització. Tant al sector públic com al privat hi ha una demanda de dispositius mèdics d’alta qualitat, assequibles i eficaços. Especialment al sector privat, el més avançat tecnològicament, hi ha una demanda constant d’equips terapèutics i de diagnòstic d’estàndards occidentals.

Amagar més opcions de Un mercat prometedor per als proveïdors d'equips i dispositius mèdics
Salut i serveis sanitaris

Nigèria

Salut i serveis sanitaris


Health and Medtech a Nigèria

Nigèria és la potència econòmica del continent africà amb una població de més de 200 milions d'habitats. El país està treballant en la millora de les infraestructures de salut amb un creixement de les inversions en el sector privat.

Desplegar més opcions de Health and Medtech a Nigèria

Nigèria busca solucions i tecnologies diferencials en equipaments de salut, diagnosi i de laboratori. El país disposa d'una xarxa potent d'hospitals, clíniques privades i centres de recerca. També hi ha un impuls en la creació de xarxa de laboratoris i de centres de diagnosi. El segment de tecnologia de la salut i les seves innovacions poden trobar cabuda en el mercat. És necessari comptar amb un soci local potent i de confiança i registrar els productes amb NAFDAC.

Amagar més opcions de Health and Medtech a Nigèria

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Àfrica subsahariana: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial