ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Irlanda

La destinació per a les inversions tecnològiques a Europa

La indústria d'alta tecnologia ocupa un lloc important en l'economia d'Irlanda. No en va, és la principal seu europea de les grans multinacionals farmacèutiques i TIC que operen a Europa. Les implicacions del Brexit marcaran el seu futur, ja que el Regne Unit és el principal soci comercial d'Irlanda.

Oportunitats de negoci a Irlanda i a l'Europa occidental

Indústria farmacèutica

Irlanda

Indústria farmacèutica


Fabricació i distribució farmacèutica a Irlanda

Tot el sector de les ciències de la vida ha estat creixent amb força els últims anys a Irlanda, fins a tenir més de 60.000 persones dedicades a la fabricació i als serveis centrats en l'exportació cap a altres països europeus.

Desplegar més opcions de Fabricació i distribució farmacèutica a Irlanda

Irlanda té una llarga tradició d'operacions farmacèutiques d’excel·lència i concentra centres manufacturers i de distribució d’empreses multinacionals farmacèutiques. La baixa fiscalitat del país, el clima favorable per a la investigació i la inversió empresarial són les principals raons d'aquest fenomen.

Amagar més opcions de Fabricació i distribució farmacèutica a Irlanda
Tecnologia per a l'alimentació

Irlanda

Tecnologia per a l'alimentació


Agrifood tech a Irlanda

L'agricultura i la ramaderia tenen un paper vital en l’economia irlandesa, amb el 71,6% del territori destinat a ús agrícola i amb més de 137.500 granges en actiu dedicades principalment a la producció de vedella, lactis, ovella i porc.

Desplegar més opcions de Agrifood tech a Irlanda

La indústria agrícola irlandesa se centra en rendiments elevats i mètodes eficients. Entre altres productes i serveis, es demana maquinària agrícola, programari de gestió i tecnologies relacionades amb els productes làctics. Irlanda avança cap a la producció sostenible d'aliments de qualitat, de manera que es fan més necessàries que mai les tecnologies destinades a millorar l’ús dels recursos.

Amagar més opcions de Agrifood tech a Irlanda
Biotecnologia

Irlanda

Biotecnologia


Biotecnologia a Irlanda

El mercat de la biotecnologia a Irlanda és dual. Hi tenen seu moltes de les empreses més importants del sector de les ciències de la vida i, a la vegada, s'ha convertit en un lloc ideal per a la creació d'start-ups relacionades amb la biotecnologia.

Desplegar més opcions de Biotecnologia a Irlanda

La indústria biotecnològica d’Irlanda segueix sent, en molts sentits, un projecte en marxa, i encara té un paper secundari dins una indústria farmacèutica més àmplia, que comprèn el 50% de totes les exportacions a Irlanda. A mesura que cada cop més llocs de treball tradicionals es converteixen en digitals i s'automatitzen, les indústries digitals i basades en la investigació són cada vegada més valuoses per a les economies nacionals. Irlanda està perfectament situada per al futur creixement i és un dels millors llocs per iniciar un negoci biotecnològic.

Amagar més opcions de Biotecnologia a Irlanda
Energia i recursos

Suïssa

Energia i recursos


Desenvolupament generalitzat de les energies renovables

Actualment, Suïssa ocupa el lloc 25 de 29 a escala europea per a la producció d’energia eòlica i solar per any i habitant. Hi ha oportunitats a llarg termini corresponents per desenvolupar el potencial de mercat existent.

Desplegar més opcions de Desenvolupament generalitzat de les energies renovables

"Segons l'enquesta del Ministeri suís de l’energia presentada a principis de 2013 sobre la ""importància econòmica de les energies renovables a Suïssa"", les empreses suïsses, amb les seves 22.800 posicions a temps complet, van assolir un valor afegit brut de 4.800 milions de francs, també gràcies a les exportacions. Això correspon al 0,9% del producte interior brut (PIB).
Sorgeixen grans oportunitats en totes les àrees de les energies renovables i, sobretot, en les àrees de les xarxes intel·ligents (dos terços de la xarxa elèctrica suïssa està obsoleta), la fotovoltaica (l’addició anual de sistemes fotovoltaics s’ha de duplicar, com a mínim), la renovació d’edificis amb eficiència energètica i la mobilitat electrònica."

Amagar més opcions de Desenvolupament generalitzat de les energies renovables

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?