ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Hong Kong - Xina

L'economia més liberal del món

Oportunitats de negoci a Hong Kong i a l'Extrem Orient

Biotecnologia

Xina

Biotecnologia


La biotecnologia és un sector de ràpid creixement a la Xina

La Xina és un gran importador de biotecnologia. Les importacions inclouen vacunes biotecnològiques, PPC, r-EPO, insulina humana recombinant, hormones de creixement, interferó recombinant i altres productes farmacèutics biotecnològics.

Desplegar més opcions de La biotecnologia és un sector de ràpid creixement a la Xina

Des de la perspectiva de les polítiques governamentals, el full de ruta ofert pel Govern xinès inclou objectius específics per a la concessió de llicències de 3-5 nous medicaments biotecnològics i els seus reactius de diagnòstic complementaris a les economies avançades per als propers anys. També inclou la comercialització de 30-35 medicaments innovadors per al 2025, així com un objectiu més ampli per a aconseguir la capacitat d'innovació a escala mundial i un volum de producció i competitivitat internacional en productes farmacèutics per al 2025. A més, promou la construcció de centres d'innovació biotecnològica que se centren en la fabricació biològica ecològica, l'R+D de fàrmacs innovadors i l'enginyeria biomèdica.

Amagar més opcions de La biotecnologia és un sector de ràpid creixement a la Xina
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Japó

Automoció, moto i mobilitat lleugera


El Japó, potència en automoció cap al vehicle del futur

El Japó és el tercer productor mundial de vehicles, amb una producció de 7,83 milions l'any 2022. Tota la producció del Japó és per a marques japoneses. També hi ha marques de motos reconegudes mundialment.

Desplegar més opcions de El Japó, potència en automoció cap al vehicle del futur

Els OEM de vehicles i motos japonesos se senten molt alerta de la necessitat d'adaptar-se al canvi a CASE i de cotxes del futur. Així, hi ha espai per a les empreses innovadores del sector que ofereixen solucions, components o tecnologies relacionades amb el control automàtic, el vehicle connectat, els vehicles de piles combustibles i els vehicles elèctrics.

Amagar més opcions de El Japó, potència en automoció cap al vehicle del futur
Indústria farmacèutica

Xina

Indústria farmacèutica


La Xina posa el mercat farmacèutic com a prioritat estratègica

La Xina és l'únic mercat on s'espera créixer en xifres altes d'un sol dígit durant els propers 5 anys. Remodelarà el panorama biofarmacèutic mundial a tot el món.

Desplegar més opcions de La Xina posa el mercat farmacèutic com a prioritat estratègica

En els dos últims plans quinquennals de la Xina, el govern xinès va citar la biofarma com una de les vuit indústries estratègiques clau per desenvolupar. La demografia xinesa està envellint dràsticament, amb una prevalença creixent de moltes malalties, inclosos el càncer, les malalties cardiovasculars i la diabetis. Mentrestant, el govern facilita el procés de registre de medicaments innovadors i harmonitza el procés d'aprovació amb les normes globals. Des del 2017, el govern ha celebrat negociacions de contractes nacionals per a medicaments innovadors d'alt preu que anteriorment tenien accés limitat o nul al reemborsament de l'assegurança pública.

Amagar més opcions de La Xina posa el mercat farmacèutic com a prioritat estratègica
Salut i serveis sanitaris

Xina

Salut i serveis sanitaris


La Xina posa interès en la salut de la població silver

La població de la Xina de més de 60 anys arribarà als 500 milions de persones al voltant del 2050, més d'un terç de la població total. La tendència a l'envelliment de la població de la Xina brinda a la indústria de la cura de persones grans.

Desplegar més opcions de La Xina posa interès en la salut de la població silver

El mercat xinès de la cura de persones grans creixerà en els propers anys. Les tres àrees següents tenen les perspectives de desenvolupament més prometedores: infermeria per a persones grans, rehabilitació de malalties geriàtriques i gestió de la salut per al tractament previ. També hi haurà oportunitats de negoci en camps subdividits, com la cura intel·ligent de persones grans 5G, l'adaptació per a persones grans, productes per a persones grans i entreteniment cultural per a persones grans.

Amagar més opcions de La Xina posa interès en la salut de la població silver

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Hong Kong: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial