ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Myanmar

Coneix l'oficina d'ACCIÓ que t'ajudarà a fer negoci a Myanmar

Oportunitats de negoci a Myanmar, al sud-est asiàtic i a Oceania

Maquinària i béns d'equip

Myanmar

Maquinària i béns d'equip


Myanmar viu un procés endarrerit d'industrialització

Mentre moltes altres economies fan la seva transició i prioritzen l'economia de serveis, la Junta de Myanmar manté un objectiu d'industrialització que prioritza la manufactura com a un dels motors econòmics del país.

Desplegar més opcions de Myanmar viu un procés endarrerit d'industrialització

El sector industrial ja ha anat canviant força els darrers anys, amb manufactures concentrades en sectors com el de la roba i els teixits, el processament agrícola, la producció de peces d'automòbil i l'envàs i envasament. Myanmar està ben posicionat per convertir-se en un centre de producció alternatiu i es complementa amb països veïns, com Tailàndia o el Vietnam, amb els quals comparteix un espai econòmic comú. El país gaudeix d'una mà d'obra abundant, jove i formada, el baix cost de la qual atrau inversions que també requereixen equipaments per tecnificar les seves plantes.

Amagar més opcions de Myanmar viu un procés endarrerit d'industrialització
Maquinària i béns d'equip

Austràlia

Maquinària i béns d'equip


Maquinària per a la construcció, la mineria, forestal i agrícola

El 2019, les importacions de maquinària i de béns d’equip per a la mineria i la construcció van superar els 4.200 milions d'AUD.

Desplegar més opcions de Maquinària per a la construcció, la mineria, forestal i agrícola

Es calcula que les importacions de maquinària per a la construcció i la mineria representen un 74,6% de la demanda interna australiana entre el 2020 i el 2021. Les importacions han crescut en un 10,4% anual durant els darrers cinc anys, fins als 6.800 milions de dòlars el 2021. Els principals mercats dels quals Austràlia importa inclouen els Estats Units, el Japó, Alemanya i Finlàndia. Altres sectors que també importen la maquinària de fora són el sector agrícola i forestal, que va importar maquinària per valor de 2.700 milions d'AUD (2019), i el sector de l'alimentació, que va importar maquinària per al processament i envasat d’aliments per un valor de 1.900 milions d'AUD (2019).

Amagar més opcions de Maquinària per a la construcció, la mineria, forestal i agrícola
Alimentació

Vietnam

Alimentació


Noves tendències en el sector de l'alimentació i les begudes

Addicionalment, els consumidors urbans vietnamites se sofistiquen progressivament i donen preferència a les compres en línia i als supermercats per sobre dels mercats tradicionals, així com a la compra de qualitat i amb informació sobre l'origen del producte per protegir la seva salut.

Amagar més opcions de Noves tendències en el sector de l'alimentació i les begudes
Química i plàstics

Nova Zelanda

Química i plàstics


Fertilitzants i plàstics

Nova Zelanda va importar el 2021 plàstics per valor de 2.040 milions de USD i fertilitzants per valor de 742 milions de USD, amb la qual cosa va esdevenir un importador clar d'aquestes matèries.

Desplegar més opcions de Fertilitzants i plàstics

El 2021 s'ha duplicat el valor de les importació d'aquestes matèries, sobretot de plàstics i fertilitzants. Aquest fet és una conseqüència de la pandèmia i les aturades en el subministrament. L'increment dels costos logístics és un factor que també ha contribuït a l'augment del valor de les importacions.

Amagar més opcions de Fertilitzants i plàstics

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Sud-est asiàtic i Oceania: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial