International eTrade
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

International eTrade

Aprofita els canals digitals per vendre a tot el món

p>Tens una empresa exportadora i encara no vens on-line? Has començat a vendre a través de marketplaces i t’agradaria millorar-hi la teva presència? Aprofita els canals digitals per generar noves oportunitats i vendes internacionals i no perdis mercat respecte altres empreses que ja ho estan fent!

International eTrade és l’empenta que la teva empresa necessita per transformar el seu ADN. A través d'aquesta iniciativa, disposaràs de 60 hores de mentoria i capacitació especialitzada, completament finançades, i rebràs tot el coneixement que necessites sobre els processos d’internacionalització digital: estratègia en màrqueting on-line internacional, omnicanalitat, fiscalitat o logística, entre d'altres.

Vols exportar digitalment? Aprofita l'impuls de l'International eTrade i activa els teus canals on-line per ampliar les teves vendes internacionals.

 

La convocatòria 2020 es va tancar el 28 de juliol de 2020 i les empreses seleccionades començaran a treballar-hi aviat.

Si vols estar al dia de novetats sobre aquest servei, properes convocatòries o que t’avisem dels tallers i continguts que elaborarem per ajudar-te a exportar digitalment, escriu-nos aquí.

Vols més informació?

Contacta'ns si vols que t'avisem de noves convocatòries i dels tallers i continguts vinculats a l'International eTrade

Què ofereix?

La iniciativa International eTrade et dona tots els coneixements que la teva empresa necessita per aprofitar els canals on-line i ampliar les vendes internacionals a través del comerç electrònic. Així, les empreses que siguin seleccionades per participar-hi tindran accés a 60 hores d’assessorament expert completament finançades per ACCIÓ, el Fons Social Europeu i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

  • Durant aquestes 60 hores, el servei t’ofereix mentoria individual per millorar les teves competències a través de la formació de perfils concrets de l’empresa i la definició de la teva nova estratègia de creixement internacional a partir de les vendes on-line.
  • Per altra banda, aquest servei també ofereix una variant de formació col·lectiva amb sessions obertes a totes les empreses interessades en conèixer les claus i les principals eines per transformar-se cap als canals on-line.

International eTrade es desenvolupa en col·laboració amb la Escuela de Organización Industrial (EOI).

 

La convocatòria 2020 es va tancar el 28 de juliol de 2020 i les empreses seleccionades començaran a treballar-hi aviat.

Vols més informació? Contacta'ns si vols que t'avisem de noves convocatòries i dels tallers i continguts vinculats a l'International eTrade.

Com funciona?

La implementació de la iniciativa International eTrade consta de quatre fase diferenciades per a les empreses seleccionades:

  • Sessions agrupades: En aquesta fase inicial les empreses participaran en sessions de formació col·lectives de per conèixer noves metodologies i eines pel disseny del pla d’internacionalització on-line.
  • Sessions individuals i anàlisi: Experts d’ACCIÓ i l’Escola d’Organització Empresarial (EOI) realitzaran sessions d’assessorament individual per analitzar la seva presència on-line i els canals digitals que disposen.
  • Elaboració del pla estratègic: Definició de la nova estratègia on-line i identificació de proveïdors a través de reunions individuals.
  • Implementació: En la finalització del pla, les empreses que ho desitgin rebran un acompanyament en tot el procés de posada en marxa de l’estratègia: en origen, amb ACCIÓ Barcelona, i en destí, a través de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ.

A qui va dirigit?

L'International eTrade s’adreça a persones que treballen a pimes establertes a Catalunya, amb producte o servei propi i experiència internacional, però que encara no han començat a vendre a través dels canals on-line o ho fan molt poc. També hi podran participar aquelles empreses que estiguin en procés d'obrir un nou canal de venda o un nou mercat internacional.

El servei, tècnicament, en tant que és un programa formatiu, s'adreça a les persones professionals de les empreses seleccionades.

Cost i sol·licitud

El servei està valorat en més de 5.000 euros, però el seu cost total està cofinançat pel Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i, per tant, és gratuït per a les empreses.

T’agradaria començar a vendre els teus productes en canals on-line a través de l'International eTrade

La convocatòria 2020 està tancada. Vols més informació? Contacta'ns si vols que t'avisem de noves convocatòries i dels tallers i continguts vinculats a l'International eTrade.

Logotip Unió Europea, Fondo social europeoLogo Gobierno de España, Ministerio de industria, comercio y turismo