ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
International eTrade
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

International eTrade

Aprofita els canals digitals per vendre a tot el món

Tens una empresa exportadora i encara no vens on-line? Has començat a vendre a través de marketplaces i t’agradaria millorar-hi la teva presència? Aprofita els canals digitals per generar noves oportunitats i vendes internacionals i no perdis mercat respecte altres empreses que ja ho estan fent!

International eTrade és l’empenta que la teva empresa necessita per transformar el seu ADN i aprofitar els nous canals digitals que tens al teu abast. A través d’aquest servei, disposaràs de sessions de sensibilització, formació, assessorament individual i suport en la implementació de la teva estratègia on-line a nous mercats.

Si vols començar a exportar digitalment o vols vendre a nous mercats, aprofita l'impuls de l'International eTrade i activa nous canals on-line per ampliar les teves vendes internacionals.

Vols més informació? Explica'ns el teu cas i t'ajudarem a impulsar el teu negoci digital internacional!

 

Vols més informació del servei International eTrade?

Explica'ns el teu cas i t'assessorem!

International eTrade: els serveis

 • Sessions obertes

  Durant tot l’any, tens l’oportunitat de participar en sessions i tallers oberts amb l'objectiu de conèixer les millors estratègies per ampliar les teves vendes on-line al món a través de l’experiència de persones expertes. Descobreix les properes sessions!

 • eTrade Upgrade

  La formació és clau per començar a vendre de manera on-line al món. ACCIÓ i la Escuela de Organización Industrial t’ofereixen formacions gratuïtes per conèixer noves metodologies i eines pel disseny d’un pla d’internacionalització a través dels canals digitals.

 • Línies d'ajut

  ACCIÓ posa al teu abast línies d'ajut per millorar l'estratègia on-line internacional. Els Cupons International eTrade, en termes d'assessorament, o una nova línia d'ajuts a projectes a la implementació, són dues de les accions principals.

 • Acompanyament de les Oficines Exteriors

  A través de l'acompanyament de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ podràs validar la teva estratègia en el mercat de destí i connectar amb els proveïdors més adequats per posar-la en marxa. A quin mercat vols accedir? T’hi ajudem, sol·licita el servei!

eTrade Upgrade: capacita't i fes el salt cap a la venda on-line internacional

L’entorn digital és un dels principals exponents d’evolució ràpida i constant. En un context com aquest, per vendre on-line a qualsevol lloc del món cal dominar-ne les eines i definir les millors estratègies per fer possible l’augment de vendes internacionals.

És per això que, ACCIÓ i la Escuela de Organización Industrial (EOI) organitzen cursos gratuïts* de capacitació a un grup de professionals seleccionats per conèixer noves metodologies i facilitar la internacionalització de les seves empreses en els canals digitals.

Actualment, tens al teu abast el curs de Formació en Màrqueting i comunicació digital internacional i la Formació per a empreses industrials i de serveis (B2B), dues oportunitats per fer un pas endavant cap a la venda on-line internacional. 

Aquestes dues formacions són tancades. Vols més informació? Contacta’ns!

Màrqueting i Comunicació Digital Internacional

Curs de formació en Màrqueting i comunicació digital internacional: En aquesta formació et donarem les eines i els recursos per crear el teu pla estratègic de màrqueting on-line internacional.

En diferents blocs i de la mà d’experts, aprendràs a desenvolupar un web ben posicionat i enfocat al teu públic objectiu; coneixeràs les claus per crear un eCommerce per vendre al client final; descobriràs com et poden ajudar les xarxes socials per tenir un millor impacte de marca a tot el món i podràs definir una metodologia per millorar la relació amb els teus clients internacionals.

Aquest curs, amb places limitades, està format per 20 sessions de 3 hores de durada.

Empreses industrials i de serveis (B2B)

Curs de formació per a empreses industrials i de serveis (B2B): Ets una empresa B2B industrial? Com saps, els processos per vendre el teu producte a altres empreses és del tot diferent a fer-ho al consumidor final, un fet que també és molt transcendent en el comerç electrònic.

En aquesta formació de 16 hores, i de la mà d’especialistes, aprendràs a fer un pla digital sostenible en el temps, podràs crear la teva estratègia d’internacionalització on-line en el sector industrial i analitzar aspectes com la selecció de països o els canals digitals que cal tenir en compte per captar leads comercials i tràfic a la pàgina web.

A més a més, cada participant comptarà amb 5 hores de mentoria individualitzada per ajudar-lo a aplicar els coneixements adquirits al seu projecte.

Aquest curs, amb places limitades, està format per 8 sessions de 2 hores.

*Aquests cursos de formació estan impulsats per ACCIÓ i per la Escuela de Organización Industrial (EOI) i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Acompanyament de les Oficines Exteriors

La iniciativa International eTrade ofereix la possibilitat de validar la teva estratègia digital en els mercats més rellevants del comerç on-line del món. Per fer-ho possible, ACCIÓ posa a la teva disposició el coneixement local i especialitzat de les seves Oficines Exteriors per corroborar la viabilitat del teu producte o buscar els proveïdors més adequats.

A través de les Oficines Exteriors, l’empresa rebrà tot el suport en la implementació de la seva estratègia en diversos aspectes clau:

 • Validació del mercat. Anàlisi del consum del producte on-line, del perfil del consumidor, de la competència o la cerca dels marketplaces més adequats
 • Anàlisi legal i de barreres. Anàlisi o acompanyament en els registres i procediments necessaris que afectin el producte, a la constitució de l’empresa, la necessitat de personal o l’anàlisi de les barreres (aranzels, idiomàtiques, registre de marques o mitjans de pagament)
 • Adaptació del producte. Suport en el procés d’adaptació del producte, l’estratègia de preus o de comunicació

Aquest servei d’implementació té una durada d’entre dos i sis mesos per l’empresa i està cofinançat per ACCIÓ. Sol·licita'l ara!

oficines exteriors
Vols implementar una estratègia on-line internacional?

Sol·licita ara el servei amb les Oficines Exteriors

Logotip Unió Europea, Fondo social europeoLogotip de Gobierno de España, Ministerio de industria, comercio y turismo