ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Guia de l'exportador

Eines de competitivitat

La Guia de l’exportador és el complement perfecte per fer negoci a l’exterior: un instrument clau per resoldre qualsevol dubte durant el procés d’expansió internacional d’una empresa.

31/05/2022
Guia de l'exportador

Guia de l'exportador

Exportar productes i serveis o implantar una empresa a un nou país és un dels grans motors de creixement per a qualsevol empresa. Un camí, el de la internacionalització, que no és un procés senzill. Per fer-ho possible i assegurar uns bons resultats, calen uns coneixements molt específics en comerç internacional i comptar amb una bona estratègia d’entrada.

Escollir el transport idoni per el producte, conèixer els procediments duaners i reguladors adequats de cada mercat, tancar un bon contracte al país o entendre els mitjans de pagament més adients, són alguns dels conceptes més rellevants que cal tenir en compte.

La Guia de l'exportador, elaborada per ACCIÓ, recull tots els aspectes que hem de conèixer i treballar durant el procés d’expansió empresarial. Es tracta d'un autèntic full de ruta format per 13 capítols diferents que inclouen recomanacions, claus per a tenir èxit i tot el que cal saber a l’hora de fer negoci internacional.

Aquesta Guia de l'exportador sorgeix amb l’objectiu de donar suport a les empreses que estan en procés d’internacionalització, independent de la seva experiència exportadora o de la fase en què es trobin. Aquests són els apartats que trobaràs a la Guia:

 1. Estratègia internacional.
 2. Transport internacional.
 3. Procediments duaners.
 4. Procediments reguladors.
 5. Fiscalitat internacional.
 6. Contractes internacionals.
 7. Finançament internacional.
 8. Mitjans de pagament.
 9. Serveis en els mercats internacionals.
 10. Mobilitat dels treballadors.
 11. Comerç internacional online.
 12. Inversió estrangera directa.
 13. Serveis d’internacionalització d’ACCIÓ.

La Guia de l'exportador és, doncs, el complement perfecte per internacionalitzar la teva empresa i superar totes les fases del procés d'exportació o d'implantació a un nou mercat.

Procés d'exportació de productes

Descarrega la Guia de l'exportador i descobreix totes les claus per començar a fer negoci internacional!

ACCIÓ dona suport en el procés d’internacionalització empresarial a través del Servei d'exportació i expansió internacional. Així mateix, compta amb l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització, que ofereix una finestreta única de resolució de consultes sobre problemàtiques i tràmits que sorgeixen durant els negocis internacionals.

Omple el formulari i descarrega la Guia

Enllaços relacionats

Descarrega la Guia

Aquest enllaç porta a un altre lloc web: Descarrega la guia completa

La Guia de l'exportador és el complement perfecte de qualsevol operació internacional

Servei d'exportació i expansió internacional

Aprofita les Oficines Exteriors d’ACCIÓ per portar la teva empresa a tot el món

Oficina tècnica de barreres a la internacionalització

Cap obstacle podrà aturar el teu negoci internacional