ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Catalonia Exponential Leaders
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Catalonia Exponential Leaders

Les empreses catalanes més disruptives

Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders

Presenta la teva sol·licitud abans del 6 de març

Uneix-te a la segona edició dels Catalonia Exponential Leaders

Catalonia Exponential Leaders 2022

Per què m’hi he de presentar?

Com les trobarem?

Requisits i sol·licitud

Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders

Presenta la teva sol·licitud abans del 6 de març

Catalonia Exponential Leaders 2021

 • Advanced Air Mobility. Obre en una nova finestra.

  La proposta exponencial d'Advanced Air Mobility d'una nova mobilitat aèria urbana mitjançant el seu taxi volador, pretén modificar patrons de desenvolupament urbanístic i territorial, cap a un nou model més amable amb la societat i la natura.

 • Bitmetrics. Obre en una nova finestra.

  BitMetrics desenvolupa tecnologia robòtica i de visió amb l'objectiu de democratitzar l'accés a l'automatització intel·ligent de processos que requereixen d'anàlisis d'imatges en temps real a totes les empreses.

 • Heura. Obre en una nova finestra.

  Heura és la startup de carn 100% vegetal que crea noves solucions dins l'actual sistema alimentari i accelera la transició cap a un impacte positiu al planeta, els animals i les persones.

 • Honext. Obre en una nova finestra.

  Honext, amb l'economia circular com a pilar i a través d'un nou procés enzimàtic, ha aconseguit convertir els residus de la fibra del paper en taulells lliures de resines i additius tòxics aptes per a la construcció.

 • HumanITcare. Obre en una nova finestra.

  La solució de HumanITcare d'una plataforma disruptiva, que utilitza IA per a la telemonitorització de pacients crònics, genera un gran impacte a la societat, oferint una gran flexibilitat de servei.

 • Natural Machines Iberia. Obre en una nova finestra.

  La solució de Natural Machines es basa en una impressora 3D de cocció làser d'aliments que permeten a cada usuari la fabricació pròpia dels aliments de manera personalitzada.

 • Nostrum Biodiscovery. Obre en una nova finestra.

  Nostrum Biodiscovery compta amb una tecnologia computacional puntera al món que combina dades, machine learning i modelatge molecular, per obtenir de manera ràpida i precisa enzims d'ús industrial més respectuosos amb el medi ambient.

 • Peptomyc. Obre en una nova finestra.

  Peptomyc revoluciona el camp de l'oncologia proposant una teràpia sense precedents: la inhibició del Myc mitjançant el fàrmac Omomyc, que elimina selectivament les cèl·lules canceroses, donant lloc només a efectes secundaris lleus i completament reversibles.

 • Premium. Obre en una nova finestra.

  Premium, amb la innovació i la transformació com ADN, desenvolupa sistemes de càrrega bidireccionals amb l'objectiu de liderar la nova onada de carregadors sense fils per a vehicles.

 • Qilimanjaro Quantum Tech. Obre en una nova finestra.

  Qilimanjaro, amb el seu projecte revolucionari de computació quàntica, ofereix un nou paradigma de càlcul que permetrà fer operacions fins ara inabordables per a la indústria.

 • Sateliot. Obre en una nova finestra.

  Sateliot i la seva constel·lació de nanosatèl·lits de baixa òrbita, revolucionen la indústria de les comunicacions democratitzant l'ús de l'IoT sota protocol 5G de manera global i massiva.

 • SEAT: CODE. Obre en una nova finestra.

  SEAT fa el salt a la disrupció amb SEAT: CODE, la startup que pretén fomentar la digitalització a SEAT per passar de ser un fabricant d'automòbils d'èxit, a ser un proveïdor de serveis de mobilitat.

 • Venvirotech. Obre en una nova finestra.

  Venvirotech proposa un innovador sistema de transformació in situ de residus a bioplàstic biodegradables mitjançant uns bacteris, aconseguint així una reducció dels residus plàstics del mediambient.

 • Vottun. Obre en una nova finestra.

  Vottun, descrit com el "wordpress del blockchain", ofereix un software modulable de certificació i traçabilitat de dades a través de tecnologia blockchain amb l'objectiu de contribuir a la digitalització de les empreses.

 • X1Wind. Obre en una nova finestra.

  X1Wind proposa un sistema eòlic flotant revolucionari, per tal d'aprofitar els enormes recursos eòlics marins situats en aigües profundes, impactant exponencialment al sector energètic.

 • Zyrcular Foods. Obre en una nova finestra.

  Sorgida com a empresa derivada de l'empresa càrnica Vallcompanys, Zyrcular Foods és la primera fàbrica 100% dedicada a l'elaboració de proteïna alternativa a Catalunya que té com a pilars del seu creixement: la recerca, la innovació i la sostenibilitat.