ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina tècnica de barreres a la internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina tècnica de barreres a la internacionalització

Cap obstacle podrà aturar el teu negoci internacional

Un tràmit inesperat, un document desconegut, una llicència imprescindible o una complicació que atura una operació. Els negocis a l’exterior sovint presenten barreres tant en origen com en destí que poden posar en risc el creixement internacional de la teva empresa.

Si vols exportar sense que cap obstacle t’aturi, et presentem l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització. Explica’ns els teus dubtes i t'ajudarem de forma personalitzada!

A més, t'ajudem a calcular els nous aranzels als Estats Units. Descobreix el cost que poden tenir sobre el teu producte i compara els seus costos amb altres mercats europeus. Informa-te'n!

Tens una barrera internacional?

Omple aquest formulari per rebre atenció personalitzada

Què ofereix?

T'has quedat bloquejat en un procés de certificació per portar el teu producte a algun país? Tens mercaderies aturades a una frontera o algun problema duaner? Tens dubtes sobre la legislació o les normatives vigents que afecten els teus productes?

L’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització t’ofereix un servei d’atenció personalitzada que dona resposta ràpida a consultes concretes i puntuals sobre les problemàtiques i tràmits d'exportació i importació, tant en origen com en destí.

Aquest servei es complementa amb el Catalonia Trade Portal, una plataforma digital amb tota la informació relativa a l’accés a mercats internacionals, documents i eines d’exportació i importació, llicències, aranzels i fiscalitat. On s’acaba el portal digital, comença el servei de l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització, oferint-te respostes a la teva mida per a que cap obstacle ni cap dubte freni la teva expansió internacional.

Explica’ns dels obstacles amb els que et trobes i t’ajudarem a superar-los!

Com funciona?

L’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització és la teva nova finestreta única per facilitar els processos d'exportació i internacionalització de la teva empresa. Analitzem el teu problema i et donarem una resposta personalitzada en menys de 48h, principalment de forma telemàtica.

El nostre equip està format per experts en exportació, fiscalitat internacional, logística o duanes. Explica’ns el teu projecte i l’obstacle que t’està aturant i rebràs una resposta ràpida i personalitzada indicant-te com pots resoldre el problema i continuar amb el teu projecte d’expansió internacional.

A més d’aquests experts, l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització es recolza amb el coneixement diferencial de la xarxa d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Les oficines exteriors, situades als països on estàs tenint el problema, podran ajudar-te amb més eficàcia, gràcies a la seva proximitat i a l'accés directe a la informació local.

Addicionalment, col·laborem amb altres entitats i organismes de suport a la internacionalització empresarial, per donar-te la resposta més valuosa per a la teva problemàtica concreta.

Envia’ns la teva consulta i trobarem la solució a la teva barrera a la internacionalització!

 

A qui va dirigit?

L’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització és un servei gratuït per a l'empresa que es complementa amb el Catalonia Trade Portal.

Està adreçat a qualsevol empresa importadora i/o exportadora establerta a Catalunya.

Si alguna barrera frena el teu negoci internacional, contacta amb nosaltres!

Oficina tècnica de barreres a la internacionalització: experiències i publicacions