ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Hong Kong - Xina

L'economia més liberal del món

Oportunitats de negoci a Hong Kong i a l'Extrem Orient

Videojocs

Japó

Videojocs


Tendències al Japó: mercat dels videojocs

La seva demanda interna sempre espera nous productes. Històricament el mercat japonès és molt important quant a la seva grandària i al seu desenvolupament.

Desplegar més opcions de Tendències al Japó: mercat dels videojocs

Fires tan reconegudes internacionalment com la Tokyo Game Show o d'altres com "BITSUMMIT" i "gamedungeon" en són prova. Hi ha possibilitats de col·laboració entre empreses de Catalunya i el Japó en matèria de desenvolupament. El segment indie amb la seva proposta de jocs originals i innovadors crida l'atenció del consumidor nipó. La distribució digital mitjançant plataformes i botigues en línia, especialment en el cas de jocs per a smartphone i indie està en auge.

Amagar més opcions de Tendències al Japó: mercat dels videojocs
Cosmètica, benestar i economia silver

Xina

Cosmètica, benestar i economia silver


Ven els teus productes de bellesa a la Xina

La Xina és un mercat que planteja un ventall de clients molt ampli tant per als cosmètics com per als productes de cura personal amb accés a un gran volum de consumidors molt atents a les novetats en el sector i àvids de noves propostes.

Desplegar més opcions de Ven els teus productes de bellesa a la Xina

A banda de tenir en compte noves tendències de consum o productes innovadors, cal valorar un factor elemental: l’explosió del comerç electrònic transfronterer. Les empreses del sector de la bellesa i la cura personal amb una proposta de valor diferenciades i fins i tot d’un sector concret com el luxe tenen bones perspectives per fer-se un lloc a la Xina. Plataformes com TMall, Taobao o JD.com poden ser una opció per entrar al mercat.

Amagar més opcions de Ven els teus productes de bellesa a la Xina
Alimentació

Taiwan - Xina

Alimentació


Taiwan: Una oportunitat única per presentar productes d'alta qualitat

Els consumidors estan més atents que mai a allò que mengen. Volen, a banda d'una experiència culinària única, saber com s’elaboren els productes, com s’entreguen, si són ètics, quina sostenibilitat i quina seguretat tenen.

Desplegar més opcions de Taiwan: Una oportunitat única per presentar productes d'alta qualitat

Els consumidors de Taiwan són fidels a les marques, però també cada vegada més atents als preus. La qualitat i el servei postvenda són els altres factors principals que influeixen en el comportament dels consumidors. Passar temps en línia és ara una de les activitats preferides dels consumidors taiwanesos; són molt actius a les xarxes socials i els agrada visitar les botigues online.
Amb un considerable estalvi, pensions i inversions, els consumidors grans ara tenen un poder de despesa més gran que qualsevol altre segment, mentre que els adults joves s’enfronten a un salari més baix i a un elevat preu de l’habitatge. Els nous jubilats són experts en tecnologia i busquen gastar els seus diners en experiències vitals enriquidores.

Amagar més opcions de Taiwan: Una oportunitat única per presentar productes d'alta qualitat
Electrònica i electricitat

Taiwan - Xina

Electrònica i electricitat


Taiwan, un mercat on produir i vendre

El mercat de l'electrònica de consum de Taiwan augmenta ràpidament impulsat per l'adopció creixent i la popularitat de la tecnologia 'wireless' present cada dia en més varietat de dispositius electrònics.

Desplegar més opcions de Taiwan, un mercat on produir i vendre

Els avenços com l'aparició de l'IoT a les bandes de fitness i la creixent popularitat dels dispositius intel·ligents ofereixen una oportunitat per al creixement del mercat en aquest país.
Per altra banda, al voltant del 90 % dels xips d'ordinador del món es fabriquen a Taiwan. La seva excel·lència en la fabricació OEM, a més d'una cadena de subministrament completa per a aquesta indústria fan que Taiwan tingui una de les indústries de semiconductors més fortes del món. La indústria d'alta tecnologia és el sector més important de l'economia taiwanesa actual i és la responsable d'aproximadament el 35 % de les exportacions taiwaneses. Les empreses catalanes que fabriquin productes electrònics innovadors tenen oportunitats al mercat.

Amagar més opcions de Taiwan, un mercat on produir i vendre

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Hong Kong: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial