ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Atracció de socis internacionals
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Atracció de socis internacionals

Apropa els teus aliats estratègics internacionals a Catalunya

No sempre trobem els nostres aliats estratègics al costat de casa. Sovint aquell proveïdor clau o el client que marca la diferència es troba més enllà de les nostres fronteres. En aquests casos, per què no portar-los a Catalunya? El servei d’Atracció de socis internacionals d’ACCIÓ t’ajuda a convèncer-los d’establir-se al nostre país.

Apropa els teus aliats estratègics internacionals a Catalunya!

Què ofereix?

El servei d’Atracció de socis internacionals t’acompanya a convèncer els teus aliats estratègics de la necessitat d’establir-se a Catalunya. Presenta’ns els teus socis estratègics internacionals i definirem conjuntament una proposta de valor guanyadora per ajudar-los en la presa de decisions positives.

A qui va dirigit?

El servei d’Atracció de socis internacionals va dirigit a empreses establertes a Catalunya que detectin una mancança en la seva cadena de valor o d’aprovisionament que pot solucionar una empresa ubicada a l’exterior. També es dirigeix a empreses catalanes interessades a tenir més a prop proveïdors i clients clau per a la seva activitat.

Com funciona?

Amb el servei d’Atracció de socis internacionals, ACCIÓ t’acompanya a explicar als teus partners estratègics a l’exterior els avantatges i oportunitats d’establir-se a Catalunya. Posem a la seva disposició tots els serveis d’ACCIÓ per acompanyar-los i que tinguin el millor aterratge a Catalunya:

  • Et facilitem informació pel pla de viabilitat
  • El donem suport per a trobar la millor localització empresarial i/o industrial
  • T'assessorem en incentius i línies de finançament
  • El facilitem la mobilitat internacional de Directius
  • Et posem en contacte amb la xarxa de proveïdors de serveis especialitzats (jurídic, laboral, fiscal...), etc.

Sol·licitud

El servei d’Atracció de socis internacionals és un servei gratuït i permanent d’ACCIÓ. Sol·licita el servei d’Atracció de socis internacionals!

Servei d’atracció de socis internacionals: experiències i publicacions