ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Informes país

La distància no és un objecte insalvable per a les exportacions catalanes a Nova Zelanda, que es concentren principalment en els combustibles, la carn de porc i la maquinària i que durant el 2021 han crescut un 67,2%. Són més de 360 empreses catalanes les que exporten al país de manera regular.

Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Les infraestructures i la construcció, l’alimentació i l’agricultura són els principals sectors per volum de negoci a Nova Zelanda. Pel que fa al creixement de futur destaquen els vins, caves i begudes, la indústria farmacèutica i la salut.

En importacions, els principals proveïdors de Nova Zelanda són la Xina, Austràlia, els Estats Units i el Japó que hi venen majoritàriament alimentació, energia i TIC.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Nova Zeldanda:

  • Fertilitzants i plàstics. Nova Zelanda va importar el 2021 plàstics per valor de 2.040 milions de USD i fertilitzants per valor de 742 milions de USD, ambla qual cosa va esdevenir un importador clar d'aquestes matèries. El 2021 s'ha duplicat el valor de les importacions d'aquestes matèries, sobretot de plàstics i fertilitzants.
  • Productes de qualitat i innovadors. Creix l’interès pels productes alimentaris gurmet de cultures d’arrel llatina (espanyols, italians, mexicans, etc.) i es diversifica el gust per cuines d’arreu del món. Oportunitat per als productes gurmet d’arribar a un mercat amb una forta economia i capacitat de despesa.
  • Maquinària de processament d'aliments i d'envasat. La indústria alimentària representa el 54% del total d'exportacions del país. Aquesta indústria necessita maquinària i productes complementaris per créixer.

Consulta totes les dades sobre Nova Zeldanda i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Nova Zeldanda (document .PDF).