ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Taiwan - Xina

Una de les economies més dinàmiques d'Àsia

Oportunitats de negoci de Taiwan a Extrem Orient

Energia i recursos

Taiwan - Xina

Energia i recursos


L'Electricity Act de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda

Taiwan té un objectiu ambiciós d´assoliment de capacitat de generació d´energia verda per al 2025, i té prevista una inversió de fins a 60.000 milions d'USD en instal·lacions d’energia verda per a llavors i estimularà inversió en camps relacionats.

Desplegar més opcions de L'Electricity Act de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda

El govern de Taiwan està implementant un "Programa de desenvolupament d'infraestructures de futur" que fomenta la inversió en energia verda (prioritzant la fotovoltaica, l'energia eòlica marina i la construcció d'instal·lacions que recolzin la investigació i el desenvolupament a llarg termini). Basant-se en les necessitats nacionals, Taiwan atraurà inversions nacionals i estrangeres, així com proveïdors de solucions per transformar-se en una base important per a la indústria de l'energia verda a l'Àsia.
Entre els incentius, per exemple, cal fer esment que la maquinària importada que encara no es fabriqui a nivell nacional podrà gaudir d'importacions sense aranzels. Entre d'altres, hi haurà subvencions també per a R+D en tecnologies netes.

Amagar més opcions de L'Electricity Act de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda
Alimentació

Taiwan - Xina

Alimentació


El sector agroalimentari a Taiwan, sempre en creixement

La importació d’aliments i productes alimentaris en el pròsper mercat de Taiwan continua creixent! Amb un valor d'importació de 8.275 milions d'USD, que representa el 33% de la seva escala de mercat, Taiwan depèn de les importacions.

Desplegar més opcions de El sector agroalimentari a Taiwan, sempre en creixement

A mesura que augmenten els viatgers de Taiwan que van a l'estranger i la freqüència amb què ho fan, el seu reconeixement i la seva demanda de diversitat alimentària han creat espai a Taiwan per als productes d'alimentació importats de gamma mitjana i alta. La despesa en menjar gurmet importat creix. Aquesta lleialtat als aliments importats és deguda a un major poder adquisitiu, així com a la creixent preocupació per la seguretat alimentària.

Amagar més opcions de El sector agroalimentari a Taiwan, sempre en creixement
Tèxtil i moda

Taiwan - Xina

Tèxtil i moda


Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu

Els consumidors són molt més conscients que mai. Volen, a banda del disseny, saber com s’elaboren els productes, com s’entreguen, com són d'ètics, quina sostenibilitat i quina seguretat tenen.

Desplegar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu

Els consumidors de Taiwan són fidels a les marques, però també cada vegada més atents als preus. La qualitat i el servei postvenda són els altres factors principals que influeixen en el comportament dels consumidors. Passar temps en línia és ara una de les activitats preferides dels consumidors taiwanesos; són molt actius a les xarxes socials i els agrada visitar les botigues en línia.
Amb un considerable estalvi, pensions i inversions, els consumidors grans tenen ara un poder de despesa més elevat que qualsevol altre segment, ja que els adults joves que s’enfronten a un salari més baix i un elevat preu de l’habitatge. Els nous jubilats són experts en tecnologia i busquen gastar els seus diners en experiències vitals enriquidores.

Amagar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Xina

Automoció, moto i mobilitat lleugera


La Xina manté el lideratge mundial en fabricació i venda d’automòbils

El 2020 la Xina manté la primera posició mundial, amb 25.330.000 vehicles venuts (+2%). La Xina també és el primer país en la fabricació i venda de vehicles de nova energia (NEV), que arriben a 1.360.000 unitats.

Desplegar més opcions de La Xina manté el lideratge mundial en fabricació i venda d’automòbils

El 2020, el govern xinès publica el New Energy Vehicle Industry Development Plan (2021-2035). L'objectiu de la primera fase (fins al 2025) és que la venda de NEV representi el 20% de la venda total de vehicles.
La Xina reforçarà l'R+D en la nova generació de bateries, el motor d'accionament, el sistema operatiu, la reducció de consum energètic (12 kW/100 km), el control sobre el cicle de vida i el reciclatge de bateries, així com la reformació d'instal·lacions de recàrrega.
Es reforçarà l'R+D per a vehicles connectats aplicant les tecnologies de percepció de fusió en entorns complexos, decisió i control intel·ligents, disseny del sistema CPS, el mapa i posicionament, sistema V2X i computació intel·ligent a bord, etc.

Amagar més opcions de La Xina manté el lideratge mundial en fabricació i venda d’automòbils

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?