ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Taiwan

Una de les economies més dinàmiques d'Àsia

Taiwan és un dels quatre "tigres asiàtics" juntament amb Hong Kong, Corea del Sud i Singapur. Ocupa el lloc número 20 al món, segons el valor del seu PIB en paritat de poder adquisitiu (1,1 bilions de dòlars). Això no obstant, les relacions internacionals de Taiwan es troben marcades per una complicada relació amb la Xina.

Oportunitats de negoci de Taiwan a Extrem Orient

Alimentació

Taiwan

Alimentació


El sector agroalimentari a Taiwan, sempre en creixement

La importació d’aliments i productes alimentaris en el pròsper mercat de Taiwan continua creixent! Amb un valor d'importació de 8.275 milions d'USD, que representa el 33 % de la seva escala de mercat, Taiwan depèn de les importacions.

Desplegar més opcions de El sector agroalimentari a Taiwan, sempre en creixement

A mesura que augmenten els viatgers de Taiwan que van a l'estranger i la freqüència amb què ho fan, el seu reconeixement i la seva demanda de diversitat alimentària han creat espai a Taiwan per als productes d'alimentació importats de gamma mitjana i alta. La despesa en menjar gurmet importat creix. Aquesta lleialtat als aliments importats és deguda a un major poder adquisitiu, així com a la creixent preocupació per la seguretat alimentària.

Amagar més opcions de El sector agroalimentari a Taiwan, sempre en creixement
Energia i recursos

Taiwan

Energia i recursos


L’"Electricity Act" de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda

Taiwan té un objectiu d'assoliment de capacitat de generació d'energia verda per al 2025, té prevista una inversió de fins a 60.000 milions de dòlars en instal·lacions d’energia verda per a llavors i estimularà la inversió en camps relacionats.

Desplegar més opcions de L’"Electricity Act" de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda

"El govern de Taiwan està implementant un ""Programa de desenvolupament d'infraestructures de futur"" que fomenta la inversió en energia verda (prioritzant la fotovoltaica, l'energia eòlica marina i la construcció d'instal·lacions que donin suport a la investigació i el desenvolupament a llarg termini). Basat en les necessitats nacionals, Taiwan atraurà inversions nacionals i estrangeres, així com proveïdors de solucions per transformar-se en una base important per a la indústria de l'energia verda a Àsia.
Entre els incentius, per exemple, cal fer esment que la maquinària importada que encara no es fabriqui a nivell nacional podrà gaudir d'importació sense aranzels. Entre d'altres, hi haurà subvencions també per a R+D en tecnologies netes."

Amagar més opcions de L’"Electricity Act" de Taiwan permet el lliure comerç d'energia verda
Logística, e-commerce i distribució

Taiwan

Logística, e-commerce i distribució


Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu.

Els consumidors són molt més conscients que mai. Volen saber com s’elaboren els productes, com s’entreguen, com són d'ètics, quina sostenibilitat i quina seguretat tenen.

Desplegar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu.

"Els consumidors de Taiwan són fidels a les marques, però també cada vegada més atents als preus. La qualitat i el servei postvenda són els altres factors principals que influeixen en el comportament dels consumidors. Passar temps en línia és ara una de les activitats preferides dels consumidors taiwanesos; són molt actius a les xarxes socials i els agrada visitar les botigues en línia.
Amb un considerable estalvi, pensions i inversions, els consumidors grans tenen ara un poder de despesa més gran que qualsevol altre segment, mentre que els adults joves s’enfronten a un salari més baix i un elevat preu de l’habitatge. Els nous jubilats són experts en tecnologia i busquen gastar els seus diners en experiències vitals enriquidores".

Amagar més opcions de Un mercat madur que cerca productes de bona qualitat a bon preu.
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Xina

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Xina busca actualitzar la indústria de la maquinària

El 2019, la facturació total del sector arriba a 38,058 bilions de iuans (5,070 bilions d'euros) i representa un terç del total mundial.

Desplegar més opcions de Xina busca actualitzar la indústria de la maquinària

Les 8 àrees establertes en el XIII Pla Quinquennal per al desenvolupament d'equips d'alta gamma són: equips aeroespacials, equips d'enginyeria marina i vaixells d'alta tecnologia, equips avançats de transport ferroviari, màquines eina CNC d'alta gamma, robots industrials, maquinària agrícola moderna, equip mèdic d'alt rendiment i equips integrals de la indústria química.

Amagar més opcions de Xina busca actualitzar la indústria de la maquinària

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?