ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Taiwan - Xina

Una de les economies més dinàmiques d'Àsia

Oportunitats de negoci de Taiwan a Extrem Orient

Energia i recursos

Taiwan - Xina

Energia i recursos


Descobreix les oportunitats verdes a Taiwan

Taiwan té un objectiu ambiciós d'assoliment de capacitat de generació d'energia verda per al 2025, té prevista una inversió de fins 60.000 milions d'USD en instal·lacions d’energia verda per a llavors i estimularà inversió en camps relacionats.

Desplegar més opcions de Descobreix les oportunitats verdes a Taiwan

El govern de Taiwan està implementant un "Programa de desenvolupament d'infraestructures de futur" que fomenta la inversió en energia verda (prioritzant la fotovoltaica, l'energia eòlica marina i la construcció d'instal·lacions que donin suport a la investigació i al desenvolupament a llarg termini). Basat en les necessitats nacionals, Taiwan atraurà inversions nacionals i estrangeres, així com proveïdors de solucions per transformar-se en una base important per a la indústria de l'energia verda a Àsia.
Entre els incentius, per exemple, cal fer esment que la maquinària importada que encara no es fabriqui a nivell nacional podrà gaudir d'importació sense aranzels. Entre d'altres, hi haurà subvencions també per a R + D en tecnologies netes.

Amagar més opcions de Descobreix les oportunitats verdes a Taiwan
Alimentació

Taiwan - Xina

Alimentació


Taiwan: Una oportunitat única per presentar productes d'alta qualitat

Els consumidors estan més atents que mai a allò que mengen. Volen, a banda d'una experiència culinària única, saber com s’elaboren els productes, com s’entreguen, si són ètics, quina sostenibilitat i quina seguretat tenen.

Desplegar més opcions de Taiwan: Una oportunitat única per presentar productes d'alta qualitat

Els consumidors de Taiwan són fidels a les marques, però també cada vegada més atents als preus. La qualitat i el servei postvenda són els altres factors principals que influeixen en el comportament dels consumidors. Passar temps en línia és ara una de les activitats preferides dels consumidors taiwanesos; són molt actius a les xarxes socials i els agrada visitar les botigues online.
Amb un considerable estalvi, pensions i inversions, els consumidors grans ara tenen un poder de despesa més gran que qualsevol altre segment, mentre que els adults joves s’enfronten a un salari més baix i a un elevat preu de l’habitatge. Els nous jubilats són experts en tecnologia i busquen gastar els seus diners en experiències vitals enriquidores.

Amagar més opcions de Taiwan: Una oportunitat única per presentar productes d'alta qualitat
Electrònica i electricitat

Taiwan - Xina

Electrònica i electricitat


Taiwan, un mercat on produir i vendre

Els avenços com l'aparició de l'IoT a les bandes de fitness i la creixent popularitat dels dispositius intel·ligents ofereixen una oportunitat per al creixement del mercat en aquest país.
Per altra banda, al voltant del 90 % dels xips d'ordinador del món es fabriquen a Taiwan. La seva excel·lència en la fabricació OEM, a més d'una cadena de subministrament completa per a aquesta indústria fan que Taiwan tingui una de les indústries de semiconductors més fortes del món. La indústria d'alta tecnologia és el sector més important de l'economia taiwanesa actual i és la responsable d'aproximadament el 35 % de les exportacions taiwaneses. Les empreses catalanes que fabriquin productes electrònics innovadors tenen oportunitats al mercat.

Amagar més opcions de Taiwan, un mercat on produir i vendre
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Xina

Automoció, moto i mobilitat lleugera


La Xina arribarà a ser el primer país exportador de vehicles del món?

En els darrers anys, la Xina ha experimentat un boom de fabricació i d'exportació de vehicles propulsats per noves energies.

Desplegar més opcions de La Xina arribarà a ser el primer país exportador de vehicles del món?

El 2022, la Xina va fabricar 7 milions de vehicles de nova energia (5 milions dels quals eren vehicles elèctrics), un increment anual del 96,9 %. El 2022, la Xina va exportar 700 mil vehicles de nova energia, un creixement del 120 %.
Tot i els grans progressos en vehicles de nova energia, la Xina busca col·laboradors i proveïdors tecnològics per resoldre les seves deficiències. Les solucions buscades són: lightweighting (desenvolupament de nous materials), eficiència de bateria (desenvolupament de nova generació de bateria d'ions de liti i altres alternatives com bateria hidrogen), càrrega ràpida (reducció del temps de la càrrega) així com el tractament de bateries reciclades.

Amagar més opcions de La Xina arribarà a ser el primer país exportador de vehicles del món?

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Extrem Orient: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial