ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Stitch Way BCN, tèxtil i moda a Igualada

Casos d'empresa   Stitch Way BCN

Fa tres anys l'empresa tèxtil Stitch Way BCN va començar una revolució interna que li ha suposat passar del risc de ser arrasada per la producció de la Xina a treballar per a clients de prestigi i multiplicar la seva facturació.

El secret ha estat les fortes inversions per tecnificar els seus processos, que no necessàriament han reduït la plantilla, i assumir la peça sense costures.

Un treballador del departament de disseny de les instal·lacions que StitchWay BCN té a Igualada. Foto: Marta Pich

Un treballador del departament de disseny de les instal·lacions que Stitch Way BCN té a Igualada. Foto: Marta Pich

El 2004, Stitch Way BCN, que fa tres anys era una empresa de teixits com qualsevol altra, va decidir afrontar els nous desafiaments que suposava la liberalització del comerç mundial del sector amb una revolució que representava sumar a la teixidura la confecció i el disseny dels acabats, dins d'un projecte de caràcter integral.

L'empresa doncs, es va llançar a una renovació tecnològica a fons que li ha permès treballar les peces sense costures, aconseguir tot un reguitzell de clients de prestigi i multiplicar el seu volum de negoci. Ara, en el gènere de punt, la firma igualadina pot assumir des de la peça sense costures fins a la peça tradicional, des del simple teixit fins a la peça totalment dissenyada i acabada i amb la capacitat de complir en la competició del just in time.