ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Indonèsia

Informes país

La pasta de fusta i paper reciclat, la maquinària i els productes químics són els principals productes que Catalunya exporta a Indonèsia.

Oportunitats de negoci a Indonèsia

Oportunitats de negoci a Indonèsia

Els principals sectors per volum de negoci a Indonèsia són les infraestructures i la construcció, l’agricultura, l’alimentació i l'energia, mentre que els secors amb major creixement de volum de negoci són les TIC, els esports i l’audiovisual.

Indonèsia importa principalment maquinària i béns d’equip, química i plàstics, i productes relacionats amb les TIC i la digitalització de la indústria. Els seus principals proveïdors són la Xina, Singapur, el Japó i els Estats Units.

 

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Indonèsia

  • Indonèsia és el tercer mercat mundial de motocicletes. La indústria va patir una forta davallada l'any 2020 com a conseqüència de la pandèmia i la limitació de la mobilitat que va suposar durant la major part de l'any, així com de la caiguda econòmica general. A partir del 2022 s'espera un rebot notable, ja que la moto és el principal mitjà de transport al país.
  • Indonèsia compra maquinària d'alta velocitat i volums de producció. És el quart país de major població del món, les empreses líders de diversos sectors tenen grans capacitats de producció i necessiten maquinària que els puguin donar resposta en termes de rapidesa i volum de producció.
  • Tecnologies educatives. L'any 2019 la mida del sector de les tecnologies de l'educació va ser de 112 milions de USD, i se'n va projectar un creixement de gairebé un 25% anual. Amb 55 milions d'estudiants, des de les llars d'infants fins a l'educació terciària, i amb una creixent penetració d'Internet al país (el 74% de la població té accés a continguts en línia), el sector de les tecnologies de l'educació ofereix grans possibilitats de desenvolupament durant els propers anys.

Consulta totes les dades sobre Indonèsia i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Indonèsia 2022 (document .PDF).