Startup Capital
  • Share to Linkedin
  • Print

Startup Capital

Un impuls definitiu per a la teva startup tecnològica

Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. 

Si estàs començant i necessites finançament, Startup Capital et dona un impuls!

Estigues informat de les properes convocatòries de Startup Capital.

 

Startup Capital és un ajut directe de fins a 75.000 € per a startups tecnològiques de creació recent.

L’ajut s’ha de destinar a finançar actuacions derivades de l’execució del pla d’empresa, des de l’administració i gestió de les operacions de l’empresa fins al desenvolupament i comercialització dels productes i serveis.

Són despeses justificables les de personal, les d’inversió en materials i equipaments, les de lloguer d’espais, les de contractació de serveis legals, les d’elaboració d’estratègies de comunicació o les d’adquisició de llicències per a l’ús de softwares, entre d’altres.

 

Aquest ajut es dirigeix a startups d’entre tres mesos i tres anys de vida, que tinguin la tecnologia com a factor diferencial i que estiguin en fase inicial i necessitin un impuls per accedir a les primeres rondes de finançament privat.

 

  • L’ajut és en concurrència pública a fons perdut i no necessita aval.
  • S’atorga una quantitat mínima de 45.000 € i una màxima de 75.000 € per empresa.
  • L’import subvencionable pot arribar al 75%.
  • En cas que l’empresa ho sol·liciti, es pot lliurar una bestreta del 80% en el moment d’atorgar l’ajut, sense necessitat de garanties.

Notícies sobre Startup Capital

There is no content in English related to this page. You can check news, in Catalan, in our press search.

We don't have English content related to this page. You can check reports, success stories and more publications, in Catalan, in our Knowledge bank.