ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estònia

La més tecnològica del Bàltic

Oportunitats de negoci a Estònia i a l'Europa occidental

Maquinària i béns d'equip

Estònia

Maquinària i béns d'equip


El sector industrial més gran d'Estònia

L'enginyeria i la construcció de maquinària és el sector industrial més gran d'Estònia, amb un ecosistema dinàmic i un enfocament internacional basat en competències sostenibles i d'alta qualitat.

Desplegar més opcions de El sector industrial més gran d'Estònia

El sector de l'enginyeria i la construcció de maquinària d'Estònia es caracteritza no només per una base de competències sostenibles amb projecció internacional i dinamisme, sinó també per productes d'alta qualitat i competitius d'inflació baixa. Pel que fa a les branques principals, trobem que els metalls i els productes metàl·lics constitueixen un 57 % del mercat, el material de transport un 21 %, i la maquinària i els béns d'equip un 18 %.

Amagar més opcions de El sector industrial més gran d'Estònia
TIC i transformació digital

Estònia

TIC i transformació digital


Gran centre tecnològic europeu amb moltes facilitats d'inici

L'èxit inicial d'empreses que van començar a Estònia, com Skype, TransferWise i PipeDrive, és degut principalment que hi ha una infraestructura digital avançada i la creença que es pot fer gairebé qualsevol cosa en línia amb una burocràcia mínima.

Desplegar més opcions de Gran centre tecnològic europeu amb moltes facilitats d'inici

Estònia s’està convertint ràpidament en un dels millors jugadors en l’àmbit mundial de l’emprenedoria i la tecnologia. Famosa per la seva innovació, Estònia compta amb una vasta comunitat de més de 1.000 empreses emergents, coneguda com a #EstonianMafia a Twitter, que inclou una variada barreja de noms consolidats, com Skype, i innovadors més nous.

Amb el seu ecosistema d’arrencada disruptiva, polítiques governamentals progressistes i iniciatives d’educació nòmada digital, s’està convertint ràpidament en una alternativa més atractiva als centres tecnològics de fama mundial.

Amagar més opcions de Gran centre tecnològic europeu amb moltes facilitats d'inici
Construcció sostenible i infraestructures

Itàlia

Construcció sostenible i infraestructures


Superbonus energètic 110 %

El Superbonus 110 % sobre els costos per a intervencions antisísmiques i d'eficiència energètica d'edificis incrementarà les despeses dels habitatges en 8.750 milions d'euros.

Desplegar més opcions de Superbonus energètic 110 %

El Govern italià confirmarà aquesta iniciativa per a tot el 2023, amb grans beneficis per al sector de la construcció i amb un creixement de les inversions en un sector que el 2021 va registrar un augment del 17,6 %. Pel que fa a la requalificació d'habitatges, les inversions van créixer un 25 % i van arribar als 55.000 milions d'euros.

Amagar més opcions de Superbonus energètic 110 %
Biotecnologia

França

Biotecnologia


Bioteràpies i bioproducció

França invertirà 800 milions d'euros per convertir-se en un líder mundial en bioteràpies i bioproducció, donant suport al desenvolupament de noves bioteràpies i al desenvolupament del teixit industrial.

Desplegar més opcions de Bioteràpies i bioproducció

El Govern francès ha engegat una política per a reduir les traves administratives per als assaigs clínics i l'autorització de la comercialització de nous tractaments. Els objectius fixats són: la reducció dels terminis administratius de 5 mesos, des dels assajos clínics fins a la comercialització; la simplificació de l'explotació econòmica de les idees dels investigadors i la cooperació publicoprivada; un accés més fàcil a les dades de salut per part de les empreses; i un canvi del mecanisme actual d'avaluació dels productes sanitaris, entre d'altres. A més, per als medicaments de teràpies innovadores, s'ha creat un fast track per a accelerar encara més les peticions d'autoritzacions d'assaigs.

Amagar més opcions de Bioteràpies i bioproducció

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Europa occidental: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial