• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estònia

La més tecnològica del Bàltic

Estònia té una economia de mercat moderna i un dels ingressos per càpita més alts del centre d'Europa i dels Països Bàltics. Els sectors electrònics i de telecomunicacions són forts, amb llaços comercials potents amb països veïns com Finlàndia, Suècia, Alemanya i Rússia.

Oportunitats de negoci a Estònia i a l'Europa occidental

Automoció i moto

França

Automoció i moto


Components per a l'automoció

El 2017 el mercat de l’automòbil francès ha aconseguit superar els 2,2 milions de nous vehicles venuts amb un creixement del 7% interanual. No s'havia arribat a aquesta xifra des del 2011.

La tendència a l'alça es manté el 2018. Els constructors continuen accelerant el llançament de nous models per estimular la demanda i guanyar quotes de mercat. Aquests bons resultats reforcen les necessitats dels subcontractistes francesos de TIER 1 i TIER 2.

Alimentació especialitzada i gurmet

Alemanya

Alimentació especialitzada i gurmet


Productes amb certificació BIO

Alemanya és el primer consumidor a la Unió Europea de productes agroalimentaris amb certificació de cultiu i/o producció ecològica.

El sector BIO es constitueix com un subcanal dins del canal minorista massiu (supermercats i hipermercats), alhora que trobem cadenes especialitzades en aquests productes. Es tracta d'un segment en plena evolució que presenta un gran nombre d'oportunitats per a les empreses catalanes d'aquest sector.

Indústria 4.0

França

Indústria 4.0


Ciberseguretat i protecció de les dades personals

El govern ha pres mesures legislatives per a l'aplicació del reglament europeu per a la protecció de les dades personals a França.

El projecte legislatiu en discussió al senat francès inclou l'obligació per a les empreses que tracten dades, millorar els seus processos de seguretat mitjançant tecnologies d'encriptació de les dades. Contempla de manera general la implementació de mesures de seguretat addicionals per als objectes connectats i les dades de salut dels pacients, entre d’altres.

Alimentació especialitzada i gurmet

Regne Unit

Alimentació especialitzada i gurmet


Alimentació gurmet i tendències alimentàries al Regne Unit

L'alimentació gurmet i diferenciada es consolida en un país que alhora marca tendències amb nous formats, com els restaurants pop up, food to go, baristas, click&collect... i desperta un ventall ampli d'oportunitats.

La majoria de les vendes passen pel sector de supermercats establerts al Regne Unit i, molt minoritàriament, a través de botigues independents i especialitzades. Els aliments preparats són un sector en creixement (+ 28,4 % en els últims cinc anys), d'altres especialitats com el formatge segueixen augmentant, juntament amb la xarcuteria i els productes de confiteria. Les noves tendències culinàries i de format es traslladen alhora al food service (servei de restauració) a través del motor dels mil·lennistes i el segment jove de la població, que tenen nous hàbits i ganes d'experimentar.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?