ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Bulgària

Informes país

Catalunya exporta principalment a Bulgària carn, plàstics i vehicles. Productes que hi arriben a través de les més de 1.300 empreses catalanes que exporten al país.

Oportunitats de negoci a Bulgària

Oportunitats de negoci a Bulgària

Els principals sectors per volum de negoci a Bulgària són les infraestructures i la construcció, l’energia, l’agricultura i la logística de mercaderies. Són sectors que poden oferir oportunitats de negoci internacional a les empreses catalanes que vulguin exportar en aquest país.

Pel que fa a les importacions, els principals proveïdors de Bulgària són Alemanya, Romania, Itàlia i Turquia que hi venen energia, química i plàstics i maquinaria i bens d’equip.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Bulgària:

  • Equipament agrícola a Bulgària. L'agricultura és un dels sectors de major projecció a Bulgària, que gaudeix d'excel·lents condicions naturals per al desenvolupament del sector. Hi ha bones oportunitats de negoci en equipament, eines i inputs intermedis (fertilitzants, llavors, biocides...), a més d'equipament per al processat.

Consulta totes les dades sobre Bulgària i les millors oportunitats de negoci internacional que ofereix a la Nota Econòmica Bulgària (document .PDF)