ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Estònia

Informes país

De les exportacions catalanes a Estònia el 2020 destaquen la maquinària, els plàstics i la perfumeria i cosmètica.

Oportunitats de negoci a Estònia

Els principals sectors per volum de negoci a Estònia són les infraestructures i la construcció, la transformació de metall i altres materials i la logística de mercaderies. Els sectors amb major creixement de volum de negoci són els serveis de mobilitat, la biotecnologia i altres manufactures de disseny.

Estònia importa principalment electrònica i material elèctric, transformació de metall i altres materials i automoció. Els països d'on compra més aquesta república bàltica són Alemanya, Xina, Rússia i Finlàndia.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Estònia:

  • Gran centre tecnològic europeu amb moltes facilitats d'inici. L'èxit inicial d'empreses que van començar a Estònia, com Skype, TransferWise i PipeDrive, és degut principalment que hi ha una infraestructura digital avançada i la creença que es pot fer gairebé qualsevol cosa en línia amb una burocràcia mínima. Amb el seu ecosistema d’arrencada disruptiva, polítiques governamentals progressistes i iniciatives d’educació nòmada digital, s’està convertint ràpidament en una alternativa més atractiva als centres tecnològics de fama mundial.

Consulta totes les dades sobre Estònia i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Estònia (document .PDF).