ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Kuwait

Informes país

Les exportacions catalanes a Kuwait han crescut un 32,9% el 2021 fins a arribar als 113 milions d'euros. Principalment, Catalunya comercialitza al país peces de vestir, perfumeria i cosmètica i maquinària.

Oportunitats de negoci a Kuwait

Oportunitats de negoci a Kuwait

Els principals sectors per volum de negoci a Kuwait són l’energia, les infraestructures i la construcció, i les TIC i la digitalització de la indústria. Per altra banda, els sectors més destacats per creixement de negoci a partir del 2022 són els serveis de mobilitat, la cosmètica, la biotecnologia, l’electrònica i material elèctric.

Pel que fa a les importacions, els productes que més adquireix Kuwait són els del sector de l'automoció, els de les TIC i la digitalització de la indústria, i els de la transformació del metall i altres materials, que provenen principalment de la Xina, els Emirats Àrabs Units, els Estats Units i el Japó.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Kuwait:

  • Kuwait està en procés de renovar el seu sector sanitari. Els kuwaitians pateixen taxes elevades d'obesitat, diabetis i moltes altres malalties no transmissibles. Les necessitats d'atenció sanitària a Kuwait evolucionen amb rapidesa, en línia amb el seu perfil econòmic i poblacional canviant. El govern busca orientar els recursos de manera més adequada, i sembla que el sector privat assumirà un paper més important en la prestació d’atenció sanitària.
  • La principal activitat d'oci de Kuwait és la restauració. Actualment, Kuwait té la taxa de creixement de consum d'aliments més ràpida de tots els països del CCG, i s'espera que el sector creixi un 9,6% anual durant els propers cinc o deu anys. Segons Statista, s'espera que els ingressos generats pel sector de l'alimentació i les begudes de Kuwait siguin de més de 50 milions de dòlars el 2024.

Consulta totes les dades sobre Kuwait i les millors oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica Kuwait 2022 (document .PDF).