• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Informes país

La distància no és un objecte insalvable per a les exportacions catalanes a Nova Zelanda, que es concentren principalment en carn de porc, olis vegetals i maquinària. Tot i que el seu volum encara és discret, les exportacions catalanes han crescut un 5,8% l'any 2018 i ja hi ha més de 300 empreses exportadores regulars a aquest país.
Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Les oportunitats d'internacionalització per a l'empresa catalana a Nova Zelanda destaquen en dos sectors:

Indústria alimentària: La indústria alimentària representa el 54% del total d'exportacions del país, i necessita maquinària i productes complementaris per créixer. Les empreses del sector agrifood de Nova Zelanda treballen en els subsectors làctic, càrnic (vedella i xai), pesca (marisc i piscifactories de peix), fruita (poma i kiwi) i vinícola. La indústria agrícola i ramadera, juntament amb la indústria alimentària i vinícola, són un dels sectors econòmics més importants de l'economia neozelandesa i requereixen de maquinària i suplements per poder-se desenvolupar.

Maquinària i béns d'equip: Nova Zelanda ofereix oportunitats de negoci relacionades amb el subministrament de béns intermedis d’interès per a la indústria forestal, alimentària i de la construcció. La indústria forestal i de la fusta, la tercera més gran del país, aporta una quantitat considerable a l’economia neozelandesa i representa més del 12 dels ingressos d'exportació del país. En paral·lel, cal destacar el boom immobiliari que està vivint Nova Zelanda, que fa necessari l’abastiment de materials de construcció i d’aïllament, entre d'altres.