• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Dinamarca

Informes país

Els sectors econòmics principals a Dinamarca, per creixement del volum de negoci, són "mobile & gaming", la biotecnologia, la indústria farmacèutica i les infraestructures i la construcció.

Catalunya continua augmentant les seves exportacions a Dinamarca assolint els 325,6 milions d'euros el 2018 en productes com els vehicles (16,1%), la carn (14,6%) i la maquinària (7,7%).

Oportunitats de negoci a Dinamarca

Oportunitats per a empreses catalanes a Dinamarca

 

Alimentació i productes gurmet

A Dinamarca les vendes d'aliments ecològics continuen creixent any rere any i és el país amb una quota de mercat d'aliments ecològics més alta del món. Aquests tipus d’aliments van representar el 13,3% de les vendes totals del sector l’any 2017. Cada vegada són més els supermercats que augmenten l’oferta d’aliments ecològics, i es preveu que el seu consum continuï creixent en els propers anys.

Altres indústries del transport

El 2016, el Govern de Dinamarca va definir un pla estratègic nacional per al desenvolupament de la indústria dels drons a Dinamarca. Hi ha una visió molt clara de com les universitats i instituts tècnics han de col·laborar amb les empreses privades per al desenvolupament de les nombroses aplicacions d'ús com l'agricultura, la policia, la protecció civil o la supervisió i vigilància.

Automoció

Els països nòrdics són pioners en l’adopció de vehicles elèctrics i busquen posicionar-se com a líders en solucions innovadores automotrius. Noruega presenta el mercat per capita de vehicles elèctrics més gran del món. A tots els països nòrdics hi ha incentius per part dels governs per promocionar la compra de vehicles elèctrics, i també per implantar-los en el transport públic, per exemple en busos elèctrics.