ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Canadà

La desena economia del món

Oportunitats de negoci a Canadà i a l'Amèrica del Nord i Central

Paper, cartró i packaging

Canadà

Paper, cartró i packaging


Augment de la demanda de materials i envasos sostenibles

La normativa mediambiental, la promesa d'una economia neta i el creixent poder dels consumidors amb consciència ecològica estan animant empreses com Lafarge Canada i moltes altres a incloure materials renovables en els seus productes.

Desplegar més opcions de Augment de la demanda de materials i envasos sostenibles

Aquesta tendència també està creant una demanda de tota una nova classe de bioproductes de més alt valor (biomaterials, productes bioquímics) en totes les cadenes de valor sectorials, inclosos els envasos. A més, el Canadà ofereix diverses oportunitats, atès que es necessita una major fabricació d'envasos per a l'usuari final i hi ha una creixent demanda de biodegradables i materials d'envasament reciclables per a béns duradors i alimentaris.

Amagar més opcions de Augment de la demanda de materials i envasos sostenibles
Indústria farmacèutica

Canadà

Indústria farmacèutica


El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món

Entre les àrees emergents dels productes biofarmacèutics, es troben les teràpies gèniques i cel·lulars i les nanomedecines. La recerca i el desenvolupament de medicaments es duen a terme cada vegada més a través de socis externs.

Desplegar més opcions de El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món

Entre 2011 i 2018, les exportacions i importacions canadenques de productes farmacèutics van augmentar entre un 143 % i un 58 %, respectivament. Els Estats Units són el principal soci comercial del Canadà, amb un 64 % de les exportacions i un 29 % de les importacions el 2020. D'altra banda, el 48 % de les importacions provenen de la Unió Europea. Els productes farmacèutics són el segon component més important de la despesa sanitària, i representen gairebé un 15 % de la despesa total.

Amagar més opcions de El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món
Salut i serveis sanitaris

Canadà

Salut i serveis sanitaris


El mercat canadenc de dispositius mòbils continua creixent

La futura despesa del sector sanitari al Canadà s'invertirà en la millora tecnològica de les instal·lacions i les infraestructures sanitàries, així com en equipament clínic addicional.

Desplegar més opcions de El mercat canadenc de dispositius mòbils continua creixent

La forta necessitat de digitalització de la sanitat ofereix un terreny fèrtil per a les pimes catalanes riques en IP, incloses les empreses que ofereixen solucions innovadores en gestió de dades, telemedicina, intel·ligència artificial, biomanufactura i àrees relacionades.

Amagar més opcions de El mercat canadenc de dispositius mòbils continua creixent
TIC i transformació digital

Canadà

TIC i transformació digital


Creixement del 8,3 % del sector TIC (2021), i segon hub a Nord-amèrica

Concretament, el 41% dels fons privats d'R+D del país es dediquen a aquest sector. Els principals subsectors de les TIC són el programari (40%), els serveis de comunicacions (30,9%) i la comercialització de les TIC (24,9%). Dins d’aquests subsectors, les majors oportunitats es troben en les àrees de la ciberseguretat, l'IdC, la cadena de blocs, el programari per a empreses, la computació cognitiva, les API, les tecnologies financeres i les dades massives.

Amagar més opcions de Creixement del 8,3 % del sector TIC (2021), i segon hub a Nord-amèrica

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Canadà: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial