ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Argentina

L'Argentina aposta per les TIC, l'energia i el transport

Oportunitats de negoci a l'Argentina i a l'Amèrica del Sud

Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

Argentina

Matèries primeres i transformació del metall i altres materials


19 milions de tones de liti per explotar

Consultores especialitzades en temes de medi ambient, empreses que treballin amb imatges de satèl·lits i altres serveis innovadors per la mineria tenen oportunitats a partir dels 13 projectes de mineria de liti que estan en marxa.

Desplegar més opcions de 19 milions de tones de liti per explotar

Argentina es considera un dels principals productors a nivell mundial de liti, i degut als seus usos en la fabricació de bateries elèctriques o en l’emmagatzematge d’energia la demanda global continuarà creixent. No hi ha, ara mateix, capacitat local per acompanyar el ràpid creixement de la gestió i el tractament de la demanda, i pel processament del liti per obtenir carbonat de liti.

Amagar més opcions de 19 milions de tones de liti per explotar
Videojocs

Argentina

Videojocs


Un sector en creixement

Més de 4.000 professionals treballant el sector i al voltant de 200 empreses desenvolupadores de videojocs que van generar 350 milions de dòlars d’ingressos el 2020. El creixement està sent molt significatiu, en constant expansió.

Desplegar més opcions de Un sector en creixement

Hi ha oportunitats en la creació i producció, tant per a plataformes mòbils com per a consoles i PC, via col·laboracions amb les empreses locals. Més de tres quartes parts de les empreses treballen per a l'exterior. S'exporta el 77 % de la producció local. Les principals destinacions són els Estats Units i el Canadà. La demanda de formacions específiques del sector també està en creixement.

Amagar més opcions de Un sector en creixement
Salut i serveis sanitaris

Argentina

Salut i serveis sanitaris


El sector privat de la salut importa tecnologia punta

El sector salut incorpora tecnologia per millorar les prestacions. Aquesta tendència que va començar al 2020 amb el confinament es manté en creixement.

Desplegar més opcions de El sector privat de la salut importa tecnologia punta

Alguns dels productes destinats al sector sanitari no porten aranzels d'importació. De totes maneres, els productes que tenen cabuda al mercat argentí han de ser d'alt valor afegit, no poden ser productes com ara EPI senzills, gels hidroalcohòlics i d'altres, dels quals hi ha producció local o bé els importen d'Àsia. Altres exemples de productes amb opcions interessants són equipaments per millorar els tractaments o softwares especialitzats.

Amagar més opcions de El sector privat de la salut importa tecnologia punta
Maquinària i béns d'equip

Argentina

Maquinària i béns d'equip


La importació de béns d'equip és una prioritat per a la indústria local

La indústria necessita ser competitiva per guanyar mercats internacionals. Hi ha facilitats d'importació de béns d'equip a aranzel 0 i línies de crèdit especials per a la indústria.

Desplegar més opcions de La importació de béns d'equip és una prioritat per a la indústria local

El 85 % de les importacions de l'Argentina són béns de capital i d'entrades. També recanvis. Són elements que necessita la producció per poder treballar. L'ampliació del llistat de béns de capital a més de 300 posicions aranzelàries implica un abaratiment de la importació de mercaderies que no es produeixen a l'Argentina.

Amagar més opcions de La importació de béns d'equip és una prioritat per a la indústria local

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Argentina: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial