ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Paraguai

L'aposta per la diversificació econòmica

Oportunitats de negoci al Paraguai i a l'Amèrica del Sud

TIC i transformació digital

Paraguai

TIC i transformació digital


El Paraguai és importador net de TIC

El creixement industrial dels últims anys incorpora tecnologia de forma constant. És una bona oportunitat per al sector de les TIC.

Desplegar més opcions de El Paraguai és importador net de TIC

La indústria ha tingut un alt creixement en aquests darrers anys, i ha passat de tenir una participació del 9% del producte interior brut a tenir-ne un 19%. Així mateix, la situació de la indústria està millorant i s'espera un gran any d'inversions tecnològiques per a aquest sector.

Amagar més opcions de El Paraguai és importador net de TIC
Educació, formació i serveis editorials

Paraguai

Educació, formació i serveis editorials


Oportunitats per a la tecnologia de l'educació

L'ensenyament està adoptant la digitalització com a eina prioritària per a la millora educativa. Després de la pandèmia, el sector educatiu va gaudir d'un augment del pressupost per a poder digitalitzar les aules.

Desplegar més opcions de Oportunitats per a la tecnologia de l'educació

El nou pla de digitalització de les escoles té com a prioritat dotar-les d'infraestructura digital, arribar a una mitjana de 2 alumnes per ordinador, assegurar competències bàsiques dels alumnes en TIC, i assegurar que els docents, formadors i funcionaris comptin amb les competències necessàries en TIC.

Amagar més opcions de Oportunitats per a la tecnologia de l'educació
Maquinària i béns d'equip

Paraguai

Maquinària i béns d'equip


Maquinària i béns d'equip al Paraguai

El país sud-americà és importador net de béns d'equip, i compta amb 13 projectes industrials nous anunciats per al 2022.

Desplegar més opcions de Maquinària i béns d'equip al Paraguai

Hi ha 13 projectes declarats per al 2022 que corresponen al sector industrial, amb una inversió total de 22,89 milions de USD, principalment en l'elaboració de productes alimentaris i aliments equilibrats per a animals de companyia, fabricació de teles i fabricació d'emulsions per al sector d'obres civils.. La planta de biodièsel ECB i la planta de cel·lulosa Paracel són les dues inversions industrials més grans de la història del país. Seran una gran oportunitat per a les empreses catalanes per a la venda de maquinària o béns d'equip, així com de consultoria 4.0.

Amagar més opcions de Maquinària i béns d'equip al Paraguai
Alimentació

Xile

Alimentació


Aliments processats, productes gurmet i funcionals

En general, les principals oportunitats (per volum d'importació històrica) es troben en productes ecològics d'origen animal i vegetal, seguits de productes d'origen animal.

Desplegar més opcions de Aliments processats, productes gurmet i funcionals

En els últims anys, la demanda d'aliments catalogats com a gurmet ha patit un important creixement de demanda, en la seva major part de productes importats (Àsia i UE). De la mateixa manera, les polítiques governamentals que regulen l'etiquetatge d'advertència en productes alts en sodi, sucres i greixos saturats, ha disparat el consum i la importació d'aliments funcionals i suplements denominats saludables.

Amagar més opcions de Aliments processats, productes gurmet i funcionals

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Sud: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial