ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Paraguai

L'aposta per la diversificació econòmica

Oportunitats de negoci al Paraguai i a l'Amèrica del Sud

TIC i transformació digital

Paraguai

TIC i transformació digital


El Paraguai és importador net de TIC

La indústria ha tingut un alt creixement en aquests darrers anys, i ha passat de tenir una participació del 9% del producte interior brut a tenir-ne un 19%. Així mateix, la situació de la indústria està millorant i s'espera un gran any d'inversions tecnològiques per a aquest sector.

Amagar més opcions de El Paraguai és importador net de TIC
Educació, formació i serveis editorials

Paraguai

Educació, formació i serveis editorials


Oportunitats per a la tecnologia de l'educació

L'ensenyament està adoptant la digitalització com a eina prioritària per a la millora educativa. Després de la pandèmia, el sector educatiu va gaudir d'un augment del pressupost per a poder digitalitzar les aules.

Desplegar més opcions de Oportunitats per a la tecnologia de l'educació

El nou pla de digitalització de les escoles té com a prioritat dotar-les d'infraestructura digital, arribar a una mitjana de 2 alumnes per ordinador, assegurar competències bàsiques dels alumnes en TIC, i assegurar que els docents, formadors i funcionaris comptin amb les competències necessàries en TIC.

Amagar més opcions de Oportunitats per a la tecnologia de l'educació
Maquinària i béns d'equip

Paraguai

Maquinària i béns d'equip


Maquinària i béns d'equip al Paraguai

El país sud-americà és importador net de béns d'equip, i compta amb 13 projectes industrials nous anunciats per al 2022.

Desplegar més opcions de Maquinària i béns d'equip al Paraguai

Hi ha 13 projectes declarats per al 2022 que corresponen al sector industrial, amb una inversió total de 22,89 milions de USD, principalment en l'elaboració de productes alimentaris i aliments equilibrats per a animals de companyia, fabricació de teles i fabricació d'emulsions per al sector d'obres civils.. La planta de biodièsel ECB i la planta de cel·lulosa Paracel són les dues inversions industrials més grans de la història del país. Seran una gran oportunitat per a les empreses catalanes per a la venda de maquinària o béns d'equip, així com de consultoria 4.0.

Amagar més opcions de Maquinària i béns d'equip al Paraguai
TIC i transformació digital

Brasil

TIC i transformació digital


La pandèmia accelera la transformació digital, la IA i la IoT a Brasil

La pandèmia de la COVID-19 ha accelerat el procés de transformació digital i ha donat més importància a les tecnologies que permeten el treball remot i el tractament de dades.

Desplegar més opcions de La pandèmia accelera la transformació digital, la IA i la IoT a Brasil

São Paulo s'ha tornat un dels pols d'empreses emergents més actius d'Amèrica Llatina, amb més de dotze unicorns. Les empreses brasileres són molt actives en l'adaptació de les noves tecnologies de dades massives, blockchain, internet de les coses i IA, entre d'altres, en els seus models de negoci. Les tecnologies financeres, la tecnologia aplicada a la salut, e-tech, mobilitat i logística són alguns dels sectors prioritaris. Per altra banda, Barcelona és la seu d'alguns dels esdeveniments tecnològics més importants a escala global, la qual cosa facilita la interconnexió amb les empreses del Brasil.

Amagar més opcions de La pandèmia accelera la transformació digital, la IA i la IoT a Brasil

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Amèrica del Sud: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial