ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Kazakhstan

Un punt estratègic cap al mercat comú amb Rússia

Oportunitats de negoci al Kazakhstan, a l'Europa oriental i a l'Àsia central

Maquinària i béns d'equip

Kazakhstan

Maquinària i béns d'equip


Maquinària per al sector agroindustrial al Kazakhstan

Cal destacar que la indústria agrícola del Kazakhstan es caracteritza per un creixement anual d’un 3,5% i unes previsions molt optimistes per als propers anys. És una agricultura extensiva que té com a objectiu convertir-se en intensiva.

Desplegar més opcions de Maquinària per al sector agroindustrial al Kazakhstan

La manca de productors locals d’equipament i tecnologies de conreu, recollida i transformació confirma la necessitat que té el país de maquinària i know-how d’última generació. Els inversors i les empreses kazakhs estan interessats en projectes d’hivernacles industrials, inclòs tot l'equipament corresponent i els sistemes de reg i altres tipus de maquinària agrícola, més els fertilitzants. A més, destaca l’interès en els equipaments per a la indústria làctia, en tecnologia i maquinària per a granges avícoles, així com per a la transformació de la carn (cadena completa).

Amagar més opcions de Maquinària per al sector agroindustrial al Kazakhstan
Construcció sostenible i infraestructures

Kazakhstan

Construcció sostenible i infraestructures


El Kazakhstan vol revitalitzar la ruta de la seda

El Kazakhstan està immers en un programa de modernització del seu obsolet sistema d'infraestructures amb l'objectiu de revitalitzar la ruta de la seda i convertir-se en el pont entre Europa i la Xina.

Desplegar més opcions de El Kazakhstan vol revitalitzar la ruta de la seda

El Kazakhstan està immers en un programa de modernització del seu obsolet sistema d'infraestructures. Això implica construir i millorar les vies fèrries, augmentar la xarxa d'aeroports i ampliar la xarxa de carreteres i autovies. La quota del sector de la construcció va superar la resta de les indústries no extractores i va assolir el 5,8 % del PIB. El mercat kazakh dels materials de construcció i els productes d'acabat està valorat en 2.600 milions de dòlars, dels quals uns 40 % són productes d'importació, principalment productes d'acabat i equips. Es nota una important demanda de recobriments de parets (inclòs el paper pintat), recobriments de sòl (sobretot de linòleum), aïllants tèrmics, ceràmica i rajoles, materials de bany i d'altres.

Amagar més opcions de El Kazakhstan vol revitalitzar la ruta de la seda
Cosmètica, benestar i economia silver

Kazakhstan

Cosmètica, benestar i economia silver


Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat

El Kazakhstan té més de 18 milions i mig d'habitants, dels quals el 51,5% són dones, el principal públic objectiu d'aquest sector. El mercat dels cosmètics ha estat creixent a un ritme accelerat, tot i que els canvis econòmics globals també han afectat el país. No obstant això, en un país com el Kazakhstan és poc probable que la demanda de productes cosmètics disminueixi, especialment en els segments mitjà i alt de mercat, pel fet que el públic kazakh està molt preocupat per la seva imatge. Així mateix, és interessant destacar que els productes naturals i no provats amb animals comencen a guanyar popularitat en el sector, i es representa una oportunitat de negoci internacional real per a les empreses catalanes sempre que es tracti de marques consolidades.

Amagar més opcions de Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat
Alimentació

Kazakhstan

Alimentació


Importació de productes d'alimentació

El Kazakhstan depèn fins a un 25% dels olis vegetals importats, fins a un 59% del sucre, fins a un 40% del peix i les conserves de peix i marisc, fins a un 43% del formatge, fins a un 38% dels elaborats carnis, fins a un 50% dels sucs i els purés de fruita i verdura, fins a un 65% de la xocolata i fins a un 70% del te i el cafè.

Amagar més opcions de Importació de productes d'alimentació

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Europa oriental i Àsia central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial