ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Kazakhstan

Un punt estratègic cap al mercat comú amb Rússia

Oportunitats de negoci al Kazakhstan, a l'Europa oriental i a l'Àsia central

Cosmètica, benestar i economia silver

Kazakhstan

Cosmètica, benestar i economia silver


Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat

El Kazakhstan es caracteritza per tenir una economia en expansió i una societat molt interessada en els productes de bellesa i cura de la pell.

Desplegar més opcions de Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat

El Kazakhstan té més de 18 milions i mig d'habitants, dels quals el 51,5 % són dones, el principal públic objectiu d'aquest sector. El mercat dels cosmètics ha estat creixent a un ritme accelerat, tot i que els canvis econòmics globals també han afectat el país. No obstant això, en un país com el Kazakhstan és poc probable que la demanda de productes cosmètics disminueixi, especialment en els segments mitjà i alt de mercat, pel fet que el públic kazakh està molt preocupat per la seva imatge. Així mateix, és interessant destacar que els productes naturals i no provats amb animals comencen a guanyar popularitat en el sector, i es representen una oportunitat real per a les empreses catalanes sempre que es tracti de marques consolidades.

Amagar més opcions de Els cosmètics naturals no provats amb animals guanyen popularitat
Salut i serveis sanitaris

Kazakhstan

Salut i serveis sanitaris


Modernització del sector hospitalari al Kazakhstan

El Banc Europeu de Reconstrucció i Desenvolupament dona suport al nou programa de modernització dels hospitals públics creant oportunitats en disseny i subministrament per a les empreses catalanes del sector.

Desplegar més opcions de Modernització del sector hospitalari al Kazakhstan

El Kazakhstan ha heretat el sistema sanitari de l'època soviètica, i des de llavors els fluxos d'inversió en el sector han sigut escassos. Això ha fet que la sanitat, les infraestructures i l’equipament mèdic del país estiguin desfasats: el Ministeri de Sanitat del Kazakhstan calcula que l’obsolescència i el desgast de l'equipament mèdic és superior al 37%. Amb la qual cosa es generen més oportunitats en equipament hospitalari, consultories tècniques i subministrament de material mèdic.

Amagar més opcions de Modernització del sector hospitalari al Kazakhstan
Alimentació

Kazakhstan

Alimentació


Importació de productes d'alimentació

El Kazakhstan no ha pogut complir els seus objectius de reduir la dependència de les importacions de productes alimentaris, que en els 10 darrers anys ha crescut dels 3.200 als 4.900 milions de USD.

Desplegar més opcions de Importació de productes d'alimentació

El Kazakhstan depèn fins a un 25 % dels olis vegetals importats, fins a un 59 % del sucre, fins a un 40 % del peix i les conserves de peix i marisc, fins a un 43 % del formatge, fins a un 38 % dels elaborats carnis, fins a un 50 % dels sucs i els purés de fruita i verdura, fins a un 65 % de la xocolata i fins a un 70 % del te i el cafè.

Amagar més opcions de Importació de productes d'alimentació
Química i plàstics

Kazakhstan

Química i plàstics


Maquinària i tecnologies per a la transformació d'hidrocarburs

El Kazakhstan prioritza el sector petroquímic en els plans nacionals de desenvolupament amb l'objectiu d'augmentar la quota de transformació d'hidrocarburs.

Desplegar més opcions de Maquinària i tecnologies per a la transformació d'hidrocarburs

El sector petroquímic és un dels sectors prioritaris en els plans de desenvolupament i diversificació del Kazakhstan. L'abundància d'hidrocarburs fa que el país tingui accés a recursos eficients i a baix cost. No obstant això, la capacitat limitada en les refineries del país limita i restringeix el consum intern de productes refinats, i el país no és capaç de resoldre el problema d'escassetat de gasolina. El Kazakhstan prioritza el seguiment de la modernització de les fàbriques de transformació d'hidrocarburs.

Amagar més opcions de Maquinària i tecnologies per a la transformació d'hidrocarburs

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Europa oriental i Àsia central: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial