ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Singapur

Singapur, centre de negoci del sud-est asiàtic

Oportunitats de negoci a Singapur, al sud-est asiàtic i a Oceania

Indústria 4.0

Singapur

Indústria 4.0


Una plataforma de llançament i escalatge de tecnologies deep tech a Àsia

Singapur té un ecosistema d'emprenedoria ric i complex, centrat en les start-ups tecnològiques. També presenta les condicions necessàries per al desenvolupament d'start-ups en tecnologies deep tech, més exigents que en d'altres camps.

Desplegar més opcions de Una plataforma de llançament i escalatge de tecnologies deep tech a Àsia

Crear una start-up en tecnologies deep tech, com ara la intel·ligència artificial, elblockchain, els material avançats, la fotònica o la computació quàntica, habitualment suposa costos d’entre 2 i 5 milions de SGD, una quantitat entre 2 i 3 cops superior al que una start-up de negoci a Internet normalment requereix. El temps necessari per desenvolupar el producte també és més llarg. Ateses aquestes dificultats, Singapur va anunciar el 2020 la dedicació d'un fons públic específic per a start-ups de deep tech, a través del qual el Govern de Singapur coinvertirà fins a 4 milions de dòlars, juntament amb tercers inversors qualificats, en start-ups de deep tech que estiguin ubicades al país.

Amagar més opcions de Una plataforma de llançament i escalatge de tecnologies deep tech a Àsia
Audiovisual

Singapur

Audiovisual


Economia i transformació digital

El Govern de Singapur té l'objectiu de convertir la ciutat-estat en la capital digital d'Àsia. Google, Twitter i Netflix tenen la seu asiàtica al país.

Desplegar més opcions de Economia i transformació digital

Amb la taxa de penetració de telefonia mòbil més alta del món, uns dels consumidors de vídeo online més actius i una gran varietat d'ètnies, religions i idiomes, Singapur està a la cruïlla de creativitat cultural entre Occident i Orient. En un espai petit i controlat, Singapur ofereix una excel·lent plataforma per al desenvolupament d'estratègies digitals i testatge de continguts.

Amagar més opcions de Economia i transformació digital
Indústria 4.0

Singapur

Indústria 4.0


Robòtica i sistemes autònoms

Singapur té la voluntat d'aprofitar la robòtica avançada i els sistemes autònoms per tal de poder satisfer part de les necessitats pròpies del país, com ara el sector de la salut.

Desplegar més opcions de Robòtica i sistemes autònoms

Es preveu que el desplegament de la robòtica alliberi mà d'obra i recursos, redueixi la dependència de la mà d'obra estrangera i redirigeixi la pròpia a tasques de més valor afegit. Amb aquest objectiu es va llançar el National Robotics Programme, una iniciativa del 2016 amb 450 milions de SGD i ampliada al 2018 per dirigir i coordinar la recerca en tecnologia robòtica, el desenvolupament de solucions i la seva adopció. El focus inicial del programa serà el desenvolupament de solucions innovadores a la indústria manufacturera, logística, salut, transport, serveis mediambientals i indústries de la seguretat.

Amagar més opcions de Robòtica i sistemes autònoms
Salut i serveis sanitaris

Singapur

Salut i serveis sanitaris


Tecnologies mèdiques a Singapur

Hi ha hagut una forta expansió asiàtica dels principals grups mèdics i Singapur actua com a porta d'entrada a Àsia per aquest sector.

Desplegar més opcions de Tecnologies mèdiques a Singapur

Més de 60 multinacionals de MedTech tenen establiments a Singapur, 25 de les quals amb centre d’R+D al país. Addicionalment, Singapur fa d'incubadora per a startups en tecnologies mèdiques que primer desenvolupen el seu negoci localment i, a posteriori, s'expandeixen per la regió. Hi ha un interès particular en tecnologies d’ajuda, analítica i robòtica per a la població d'edat avançada.

Amagar més opcions de Tecnologies mèdiques a Singapur

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Singapur: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial