ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
International eTrade
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

International eTrade

Aprofita els canals digitals per vendre a tot el món

Tens una empresa exportadora i encara no vens on-line? Has començat a vendre a través de marketplaces i t’agradaria millorar-hi la teva presència? Aprofita els canals digitals per generar noves oportunitats i vendes internacionals i no perdis mercat respecte altres empreses que ja ho estan fent!

International eTrade és l’empenta que la teva empresa necessita per transformar el seu ADN i aprofitar els nous canals digitals que tens al teu abast. A través d’aquest servei, disposaràs de capacitació, assessorament individual i suport en la implementació de la teva estratègia a nous mercats.

A més, t’oferim un servei especialitzat per accedir als mercats dels Estats Units i la Xina a través de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Tot plegat amb un objectiu molt clar: posar a prova l’estratègia de venda del teu producte en aquests dos gegants de la venda on-line a través de l'acompanyament de les oficines d’ACCIÓ. Així, podràs validar el teu projecte de venda online, trobar els millors marketplaces i definir la millor estratègia d'accés en aquests mercats.

Vols exportar digitalment? Aprofita l'impuls de l'International eTrade i activa els teus canals on-line per ampliar les teves vendes internacionals. Sol·licita ara el pla d'implementació digital als Estats Units o la Xina!

Vols vendre on-line als Estats Units o la Xina?

Sol·licita ara el servei o demana més informació

Què ofereix?

La iniciativa International eTrade et dona tots els coneixements i eines que la teva empresa necessita per aprofitar els canals on-line i ampliar les vendes internacionals a través del comerç electrònic. Així, les empreses participants tenen accés als següents serveis.

  • Sessions obertes: Sessions dedicades a conèixer les possibilitats que ofereixen els canals digitals en la internacionalització de les empreses. Es tracta d’unes sessions obertes a totes les empreses i que s’organitzen durant l’any a través d’ACCIÓ. Descobreix les properes!
  • Sessions de formació agrupades Sessions col·lectives per conèixer noves metodologies, oportunitats i eines pel disseny d’un pla d’internacionalització on-line. Es tracta d’una formació de 20 hores que es realitza en col·laboració amb diverses entitats i agents de l’ecosistema del comerç electrònic. Aquestes sessions s’obriran durant el primer semestre de 2021.
  • Assessorament individual de 60 hores per millorar les teves competències, analitzar la teva presència en els canals digitals, definir una estratègia d’internacionalització on-line i dissenyar un pla d’implementació. Aquest servei s'obrirà durant el primer semestre de 2021.
  • Implementació. Acompanyament en tot el procés de posada en marxa de l’estratègia. Aquest suport en la implementació té una doble vesant: un suport en origen, a través d’ACCIÓ Barcelona; i en destinació, a través de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ, amb l’objectiu de validar l’estratègia en el mercat. Actualment, aquesta implementació és oberta als Estats Units i a la Xina, sol·licita ara el servei!

 

Les Sessions obertes de l’International eTrade es desenvolupen en col·laboració amb la Escuela de Organización Industrial (EOI).

eTrade als Estats Units i a la Xina

La iniciativa International eTrade ofereix la possibilitat de validar la teva estratègia digital en els dos mercats més rellevants del comerç on-line: la Xina i als Estats Units. Per fer-ho possible, ACCIÓ posa a la teva disposició el coneixement local i especialitzat de les seves Oficines Exteriors per corroborar la viabilitat del teu producte o buscar els proveïdors més adequats.

A través de les Oficines Exteriors, l’empresa rebrà tot el suport en la implementació de la seva estratègia en aquests dos països en diversos aspectes clau:

  • Validació del mercat. Anàlisi del consum del producte on-line, del perfil del consumidor, de la competència o la cerca dels marketplaces més adequats.
  • Anàlisi legal i de barreres. Anàlisi o acompanyament en els registres i procediments necessaris que afectin el producte, a la constitució de l’empresa, la necessitat de personal o l’anàlisi de les barreres (aranzels, idiomàtiques, registre de marques o mitjans de pagament).
  • Adaptació del producte. Suport en el procés d’adaptació del producte, l’estratègia de preus o de comunicació.

Per les seves característiques, el suport des de la Xina també s'enfocarà en l’anàlisi de la viabilitat d’entrada dels productes i serveis al mercat on-line xinès. Per la seva banda, als EUA la implementació també es centrarà en analitzar les necessitats logístiques, en la cerca de proveïdors i en el desenvolupament d’un pla de màrqueting.

Aquest servei d’implementació té una durada d’entre dos i sis mesos per l’empresa. Sol·licita'l ara o demana més informació!

A qui va dirigit?

L'International eTrade s’adreça a pimes establertes a Catalunya, amb producte o servei propi i experiència internacional, però que encara no han començat a vendre a través dels canals on-line o ho fan molt poc.

Vols més informació? Contacta'ns!

Cost i sol·licitud

El cost de les Sessions obertes i les Sessions de formació agrupades està cofinançat pel Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i, per tant, són gratuïtes per a les empreses.

Per la seva banda, el servei d’implementació International eTrade als Estats Units i la Xina, que es realitza a través de les Oficines Exteriors, està cofinançat per ACCIÓ i l’empresa haurà d’assumir parcialment el seu cost. Vols més informació? Contacta'ns!

T’agradaria començar a vendre els teus productes en canals on-line als Estats Units o a la Xina? Sol·licita ara el servei!

Vols vendre on-line als Estats Units o la Xina?

Sol·licita ara el servei o demana més informació

Logotip Unió Europea, Fondo social europeoLogotip de Gobierno de España, Ministerio de industria, comercio y turismo