ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Índia

Un mercat en ple creixement

Oportunitats de negoci a l'Índia i a l'Àsia meridional

TIC i transformació digital

Índia

TIC i transformació digital


L'Índia, interessada en videojocs, vehicles elèctrics i connectats i el 5G

S'estan fent grans esforços per millorar les infraestructures en TIC existents, així com per transformar molt sectors i digitalitzar-los.

Desplegar més opcions de L'Índia, interessada en videojocs, vehicles elèctrics i connectats i el 5G

Existeixen oportunitats de negoci especialment en els àmbits de l'educació, les exposicions i l'entreteniment, entre d'altres. Amb l'èxit de la campanya Digital India i la instal·lació de fibra òptica a tot el país, s'han creat nombroses oportunitats de negoci internacional per a fomentar el creixement del sector. L'Índia ha rebut més de 38.000 milions de USD en inversió en aquest sector, amb molts moviments en els sectors del comerç electrònic, l'entreteniment digital, l'educació, les conferències i exposicions digitals, els mitjans socials i l'automatització. Aquests són els segments en què es preveu una demanda més alta dins del sector.

Amagar més opcions de L'Índia, interessada en videojocs, vehicles elèctrics i connectats i el 5G
Construcció sostenible i infraestructures

Índia

Construcció sostenible i infraestructures


Alta demanda de millores en infraestructures en ciutats de tier 2 i 3

Es tracta d'un sector que creix amb un CAGR del 7 % i que rep el suport del Govern indi. Alguns dels projectes de la iniciativa són 72.000 km de carreteres, 9.000 km de corredor econòmic, 2.000 km d'obres costaneres i la implementació d'autopeatges.

Desplegar més opcions de Alta demanda de millores en infraestructures en ciutats de tier 2 i 3

El Govern indi ha engegat un programa anomenat National Infrastructure Pipeline, a través del qual planeja invertir 102 milions de rúpies en obres d'infraestructura amb la participació de l'Administració central i estatal en un 39 % cadascuna, i del sector privat en un 22 %. Els projectes es realitzaran en els sectors de l'energia, les carreteres, el desenvolupament urbà, ferroviari i les comunicacions.

Amagar més opcions de Alta demanda de millores en infraestructures en ciutats de tier 2 i 3
Construcció sostenible i infraestructures

Índia

Construcció sostenible i infraestructures


Bangladesh, un mercat en desenvolupament i amb demanda

Bangladesh és el país que més ràpidament s'està desenvolupant a l'Àsia del Sud i els projectes d'infraestructura estan creixent. El país es troba en una fase de transformació amb obres d'infraestructura i demanda de tecnologia i processos de millora.

Desplegar més opcions de Bangladesh, un mercat en desenvolupament i amb demanda

Tot i que Bangladesh té uns aranzels elevats, existeixen nombroses oportunitats vinculades amb el disseny i la construcció. Es requereixen tecnologies, assessorament en processos, transferència de coneixements i materials. Segons informes del Banc Mundial, la inversió en infraestructura pública i habitatge privat ha augmentat en un 12% i les empreses globals especialitzades en construcció, materials i accessoris estan posant el focus en Bangladesh com un país potent per a la inversió i la producció local per abastar altres mercats d'Àsia-Pacífic.

Amagar més opcions de Bangladesh, un mercat en desenvolupament i amb demanda
Alimentació

Índia

Alimentació


Oportunitats en aliments frescos i elaborats a l'Índia

L’Índia, tot i ser el principal productor d'aliments, segueix important aliments en gran quantitat. Amb una població aproximada de 1.380 milions d'habitants, el 19% dels quals corresponen a la classe mitjana, busca productes variats i de qualitat.

Desplegar més opcions de Oportunitats en aliments frescos i elaborats a l'Índia

L’Índia és un gran consumidor de fruita, i no n’hi ha prou amb la producció local per satisfer les necessitats del país. El mercat indi importa una gran quantitat de fruita des de països llunyans, com Espanya o Nova Zelanda. Hi ha un interès especial per les pomes, les fruites d'os (préssecs, cireres...) i els cítrics, entre altres varietats. D'altra banda, l’Índia també presenta oportunitats nínxol en algunes categories de productes elaborats de qualitat.

Amagar més opcions de Oportunitats en aliments frescos i elaborats a l'Índia

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Índia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial