Contractació Pública Internacional
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Serveis de contractació pública internacional

Accedeix a les oportunitats de les licitacions internacionals

Vols conèixer el potencial de la teva empresa per guanyar licitacions internacionals? T’agradaria formar-te per millorar les teves ofertes tècniques? T’ha sorgit alguna consulta o dubte puntual en el procés de licitació? Des d’ACCIÓ posem al teu abast una oficina tècnica de contractació pública internacional que t’obre una finestreta d’atenció integral per ajudar-te a accedir a totes les oportunitats que t’ofereixen els clients públics.

Els nostres consultors especialitzats t’ajudaran en tots els àmbits que envolten les licitacions internacionals: des de la formació i la capacitació per presentar les millors ofertes tècniques, fins a la detecció i l’accés a les oportunitats; així com en la resolució de consultes específiques.

Contacta'ns i accedeix a la compra pública internacional!

 

Què ofereixen?

Els serveis de contractació pública internacional completen una finestreta d’atenció integral perquè disposis de totes les eines i serveis que et permetran accedir a les licitacions internacionals. Amb nosaltres hi trobaràs:

 • Programes de formació i capacitació per conèixer com funciona el mercat de la compra pública internacional i millorar la redacció de les teves ofertes tècniques.
 • Suport personalitzat per accedir a les oportunitats i mercats específics de client públic
 • Atenció personalitzada per a la resolució de dubtes i consultes específiques
 • Sessions tècniques i de presentació d’oportunitats. Consulta l’agenda!

 

Sigui quina sigui la teva necessitat, contacta amb nosaltres i multiplica el teu potencial en la compra pública internacional!

Com funcionen?

Els serveis de contractació pública internacional que t’ofereix la nostra oficina tècnica s’adapten a les necessitats de la teva empresa. Contacta amb nosaltres, explica’ns la teva necessitat i t’ajudarem a resoldre-la.

 • Si no saps si estàs preparat, no tens clar com presentar-te a una licitació o no has tingut èxit en processos anteriors...
  • Rebràs una avaluació, formació i capacitació per part dels nostres consultors especialitzats mitjançant sessions individuals o jornades tècniques.
 • Si no acabes de trobar licitacions adients per a la teva empresa o tens dificultats per accedir a un mercat concret...
  • Els nostres consultors t’ajudaran a detectar les oportunitats amb més potencial i et facilitaran les eines per accedir als mercats específics.
 • Si tens algun dubte o necessites resposta a una consulta específica...
  • Contacta amb nosaltres i et donarem una resposta ràpida i personalitzada.

 

Tots els serveis de contractació pública internacional s’ofereixen amb l’estreta col·laboració de les Oficines Exteriors de Brussel·les i Washington, especialitzades en organismes multilaterals, i de la resta de la xarxa d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ.

No deixis cap aspecte a la improvisació. Contacta’ns per fixar una reunió gratuïta amb els nostres experts!

A qui es dirigeixen?

Els serveis de contractació pública internacional s’adrecen a qualsevol empresa establerta a Catalunya interessada en els mercat exteriors de client públic, tant si ja hi té experiència com si s’hi aproxima per primera vegada. L’únic requisit és considerar la internacionalització com a estratègica per a la companyia.

Qualsevol empresa industrial o de serveis pot accedir a aquest mercat en un ventall de sectors molt ampli. Alguns dels més habituals en la compra pública són l’obra civil/infraestructures; green economy; solucions urbanes; TIC; salut o educació. Vols saber-ne més? Demana’ns més informació!

Cost i sol·licitud

Si vols endinsar-te en el mercat de la compra pública internacional, contacta amb nosaltresL’assessorament sempre és gratuït i els costos varien en funció del tipus d’actuació.

Servei de contractació pública internacional: experiències i publicacions