Contractació Pública Internacional
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Serveis de contractació pública internacional

Accedeix a les oportunitats de les licitacions internacionals

Vols conèixer el potencial de la teva empresa per guanyar licitacions internacionals? T’agradaria formar-te per millorar les teves ofertes tècniques? T’ha sorgit alguna consulta o dubte puntual en el procés de licitació? Des d’ACCIÓ posem al teu abast una oficina tècnica de contractació pública internacional que t’obre una finestreta d’atenció integral per ajudar-te a accedir a totes les oportunitats que t’ofereixen els clients públics.

Els nostres consultors especialitzats t’ajudaran en tots els àmbits que envolten les licitacions internacionals: des de la formació i la capacitació per presentar les millors ofertes tècniques, fins a la detecció i l’accés a les oportunitats; així com en la resolució de consultes específiques.

Contacta'ns i accedeix a la compra pública internacional!

 

Què ofereixen?

Els serveis de contractació pública internacional completen una finestreta d’atenció integral perquè disposis de totes les eines i serveis que et permetran accedir a les licitacions internacionals. Amb nosaltres hi trobaràs:

 • Programes de formació i capacitació per conèixer com funciona el mercat de la compra pública internacional i millorar la redacció de les teves ofertes tècniques.
 • Suport personalitzat per accedir a les oportunitats i mercats específics de client públic
 • Atenció personalitzada per a la resolució de dubtes i consultes específiques
 • Sessions tècniques i de presentació d’oportunitats. Consulta l’agenda!

 

Sigui quina sigui la teva necessitat, contacta amb nosaltres i multiplica el teu potencial en la compra pública internacional!

Com funcionen?

Els serveis de contractació pública internacional que t’ofereix la nostra oficina tècnica s’adapten a les necessitats de la teva empresa. Contacta amb nosaltres, explica’ns la teva necessitat i t’ajudarem a resoldre-la.

 • Si no saps si estàs preparat, no tens clar com presentar-te a una licitació o no has tingut èxit en processos anteriors...
  • Rebràs una avaluació, formació i capacitació per part dels nostres consultors especialitzats mitjançant sessions individuals o jornades tècniques.
 • Si no acabes de trobar licitacions adients per a la teva empresa o tens dificultats per accedir a un mercat concret...
  • Els nostres consultors t’ajudaran a detectar les oportunitats amb més potencial i et facilitaran les eines per accedir als mercats específics.
 • Si tens algun dubte o necessites resposta a una consulta específica...
  • Contacta amb nosaltres i et donarem una resposta ràpida i personalitzada.

 

Tots els serveis de contractació pública internacional s’ofereixen amb l’estreta col·laboració de les Oficines Exteriors de Brussel·les i Washington, especialitzades en organismes multilaterals, i de la resta de la xarxa d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ.

No deixis cap aspecte a la improvisació. Contacta’ns per fixar una reunió gratuïta amb els nostres experts!

A qui es dirigeixen?

Els serveis de contractació pública internacional s’adrecen a qualsevol empresa establerta a Catalunya interessada en els mercat exteriors de client públic, tant si ja hi té experiència com si s’hi aproxima per primera vegada. L’únic requisit és considerar la internacionalització com a estratègica per a la companyia.

Qualsevol empresa industrial o de serveis pot accedir a aquest mercat en un ventall de sectors molt ampli. Alguns dels més habituals en la compra pública són l’obra civil/infraestructures; green economy; solucions urbanes; TIC; salut o educació. Vols saber-ne més? Demana’ns més informació!

Cost i sol·licitud

Si vols endinsar-te en el mercat de la compra pública internacional, contacta amb nosaltresL’assessorament sempre és gratuït i els costos varien en funció del tipus d’actuació.

Servei de contractació pública internacional: experiències i publicacions

Oportunitats CPI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

El projecte europeu PPACT, cofinançat pel programa COSME, té com a objectiu millorar la participació de les pimes a licitacions internacionals en el sector de les smart cities

PPACT