ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Mèxic

Automoció i energia, oportunitats d'una economia oberta

Mèxic té una economia molt oberta, orientada en gran part cap a la manufactura, amb una àmplia xarxa d'acords de lliure comerç amb 46 països. Això fa que més del 90 % del seu comerç exterior es faci sota aquestes condicions favorables. Actualment, el país gaudeix d'estabilitat macroeconòmica i política i el seu creixement previst és de l'1,7 %.

Oportunitats de negoci a Mèxic i a l'Amèrica del Nord i Central

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Mèxic

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Oportunitats del sector del metall a Mèxic

Hi ha una important demanda d'inputs i de components metàl·lics acabats relacionats amb el sector de les infraestructures a Mèxic.

Desplegar més opcions de Oportunitats del sector del metall a Mèxic

Els components metàl·lics acabats relacionats amb les operacions d'infraestructures són necessitats del mercat mexicà, especialment en els sectors de l'energia, el transport i les telecomunicacions, però també en els sectors incipients de les energies renovables, com el sector eòlic, el solar i el fotovoltaic, tots molt forts a Mèxic en matèria d'importacions.

Amagar més opcions de Oportunitats del sector del metall a Mèxic
Salut i equipaments mèdics

Mèxic

Salut i equipaments mèdics


Mèxic lidera el segment rentable del benestar a Llatinoamèrica

Un estudi realitzat pel Global Wellness Institute destaca Mèxic com el primer país de Llatinoamèrica en consum de productes considerats de benestar.

Desplegar més opcions de Mèxic lidera el segment rentable del benestar a Llatinoamèrica

La pandèmia ha generat un nou interès en els mexicans pels productes saludables i que ajudin a prevenir possibles malestars. Els complements alimentaris, les vitamines i la medicina natural, entre d'altres, tenen cada cop més demanda. En aquesta línia, els equipaments o aparells que ajuden a estar en forma a casa també tenen oportunitat al mercat mexicà.

Amagar més opcions de Mèxic lidera el segment rentable del benestar a Llatinoamèrica
Alimentació

Mèxic

Alimentació


La nova cultura del benestar impulsa el consum d'aliments més saludables

Les noves normatives que regulen els etiquetatges dels productes alimentaris marquen el camí cap a l'augment d'una alimentació més saludable.

Desplegar més opcions de La nova cultura del benestar impulsa el consum d'aliments més saludables

El segment de l'alimentació sana ha guanyat rellevància els darrers anys, amb una situació actual on set de cada deu llars estan compromeses amb un estil de vida saludable, segons la consultora Nielsen Mèxic a l’estudi Food Revolution. D'altra banda, atesa la tendència creixent del comerç electrònic, pot augmentar la popularitat dels productes que es pugin transportar fàcilment amb un embalatge adequat.

Amagar més opcions de La nova cultura del benestar impulsa el consum d'aliments més saludables
TIC i transformació digital

Mèxic

TIC i transformació digital


Oportunitat d'accelerar la digitalització del país

La recuperació econòmica progressiva, juntament amb la nova versió del tractat comercial, generarà oportunitats per a la indústria de les TI i els serveis tecnològics.

Desplegar més opcions de Oportunitat d'accelerar la digitalització del país

La inclusió d'un capítol exclusiu del T-MEC dedicat al comerç digital farà que Mèxic aposti per impulsar aquest sector i aprofitar les solucions TIC que milloren els processos i la eficiència en les empreses. L'objectiu d'aquest capítol és comptar amb un marc jurídic adequat, que promogui la confiança del consumidor i eviti les barreres al comerç en matèria electrònica.

Amagar més opcions de Oportunitat d'accelerar la digitalització del país

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Mèxic: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial