• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Perú

Informes país

El Perú és un mercat que ofereix oportunitats de negoci principalment en els sectors de l’energia i recursos, les infraestructures i la construcció, i la maquinària i els béns d’equip.
Oportunitats de negoci a Perú

Oportunitats per a empreses catalanes a Perú

 

Energia i recursos

Perú és un país amb una gran indústria extractiva de minerals (coure, or, grafè, zinc...), els processos dels quals són molt contaminants. El país necessita incorporar processos que puguin mitigar l'impacte d'aquestes indústries sobre el medi ambient i la població. Empreses especialitzades en el tractament d'aigües, la gestió de residus, etc. poden tenir bones oportunitats en aquest àmbit.

Infraestructures i construcció

Perú s'ha vist molt afectat per les riuades provocades pel Niño. Es calcula que els danys provocats necessitaran una inversió de 9.000 milions d'USD per reconstruir les infraestructures afectades. Organismes multilaterals ajudaran a finançar una part d'aquestes obres. Paral·lelament, el Govern de Perú té previstes obres per millorar la connexió viària i la connexió en ferrocarril, indispensables per millorar la connectivitat entre les diferents regions del país.

Maquinària i béns d’equipament

Perú està tancant acords de Lliure Comerç amb diferents països del món i és per aquest motiu que la seva indústria, molt depenent de l'extracció de recursos, necessita posar-se al dia per poder ser competitiva i exportar arreu del món. Necessita incorporar maquinària i béns d'equip per innovar en els processos productius i fer productes de més valor afegit.

Presentacions