ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Catalonia Exponential Leaders
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Catalonia Exponential Leaders

Les empreses catalanes més disruptives

Catalonia Exponential Leaders 2023

 • AldoraTech (Obre en una nova finestra)

  AldoraTech

  AldoraTech ha creat un servei de transport amb drons de fabricació pròpia en 3D, amb l’objectiu de proveir transport urgent de productes essencials promovent l’accessibilitat independentment de la zona geogràfica.

 • Aortyx (Obre en una nova finestra)

  Aortyx

  Aortyx, una startup sorgida de l’IQS i l’Hospital Clínic, ha desenvolupat i patentat tecnologies avançades per a tractaments mínimament invasius de les malalties aòrtiques, restaurant la biomecànica natural de l’aorta.

 • Avinent (Obre en una nova finestra)

  Avinent

  Inmoovs és la nova aposta de l’empresa Avinent, un projecte que gira al voltant dels tractaments podològics i que treballa en l’aplicació d’una tecnologia que escaneja la petjada i dissenya plantilles amb impressió 3D.

 • Busup (Obre en una nova finestra)

  Busup

  La startup Busup ha desenvolupat un programari per optimitzar el transport de les empreses, facilitar els viatges dels seus treballadors i fomentar la mobilitat sostenible a través de l’eficiència i l’optimització de rutes.

 • Concentrol (Obre en una nova finestra)

  Concentrol

  L’empresa química Concentrol ofereix una solució intel·ligent que, mitjançant l’IoT, dona assistència als seus clients en temps real per fer un ús més eficient de les seves solucions i reduir la petjada de carboni.

 • Jolt Solutions (Obre en una nova finestra)

  Jolt Solutions

  Jolt Solutions, empresa sorgida de l’ICIQ, ofereix solucions per a la indústria de l’hidrogen verd a través de la fabricació d’elèctrodes industrials per a electrolitzadors de l’aigua per aconseguir una producció eficient d’aquest combustible net.

 • MiMark Diagnostics (Obre en una nova finestra)

  MiMark Diagnostics

  La startup Mimark Diagnostics, sorgida de l’Hospital Vall d’Hebron, ha desenvolupat un test in vitro basat en un algoritme que analitza biomarcadors específics per al diagnòstic ginecològic del càncer d’endometri de manera mínimament invasiva.

 • Mitiga Solutions (Obre en una nova finestra)

  Mitiga Solutions

  L’empresa emergent Mitiga Solutions, sorgida del BSC, ofereix una tecnologia que permet a les empreses gestionar els riscos de catàstrofes naturals relacionades amb el canvi climàtic mitjançant models d’IA basats en prediccions físiques.

 • Roka Furadada (Obre en una nova finestra)

  Roka Furadada

  La startup Roka Furadada dissenya i comercialitza una nova generació de productes fotosensibles intel·ligents que protegeixen de la radiació solar, imitant la capacitat de les plantes i altres organismes vius per protegir-se’n.

 • Sener (Obre en una nova finestra)

  Sener

  Sener ofereix una solució complementària als sistemes de gestió centralitzada per operar, de manera autònoma i mitjançant la IA, els sistemes de climatització en fàbriques, aeroports o centres comercials, entre d’altres.

Catalonia Exponential Leaders: les experiències