• Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

IoT Solutions World Congress

IoT Solutions World Congress, 29-31 octubre 2019

L'IoT Solutions World Congress, 2019, que se celebrarà del 29 al 31 d'octubre a Barcelona,  reuneix en un mateix lloc les solucions de la internet de les coses aplicades a les indústries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, retail, etc.), la intel·ligència artificial (bigdata, machine learning i sistemes cognitius) en el marc del AI & Cognitive Systems Forum i el blockchain en el Blockchain Solutions World. També inclou un congrés de referència internacional amb 400 ponents que analitzaran els reptes i les noves implicacions en l'era de la connectivitat intel·ligent.

Descobreix les activitats de la Generalitat de Catalunya a l’IoT 2019

 • Pavelló Generalitat de Catalunya

   

  Palau 2, Nivell 0, nº Stand D451

  La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona posen a la disposició de les empreses catalanes un espai amb màxima visibilitat per acollir els projectes més innovadors en les tecnologies associades a la Indústria 4.0.

   

  Un total de 69 empreses i Centres Tecnològics catalans seran presents amb estand a la zona expositiva de l’IoT i del Blockchain.

 • Industry 4.0 tech tours

   

  Vols saber les tendències actuals, i aprendre de les bones pràctiques i casos d’èxit?

   

  Coneixes les eines estratègiques i tecnològiques que permetran afrontar el canvi tecnològic per transformar la fàbrica en una fàbrica intel·ligent?

   

  Apuntat-hi, són dos itineraris amb temàtiques diferents. Tria el teu!  

   

 • Brokerage event

   

  Troba el teu soci per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

   

  L'esdeveniment es dividirà en tres activitats principals:

   

  1. Matchmaking event (29-31 d'octubre): reunions per trobar els socis i establir futurs projectes de cooperació empresarials
  2. Elevator pitch (29 i 30 d'octubre, de 12:20h a 13:40h): presentacions de solucions innovadores d‘IoT, AI i Blockchain.
  3. Cascade funding pitch (31 d’octubre, de 10:00h a 11: 40h): convocatòries de Financial Support to Third Parties (FSTP) per donar suport a start-ups, PIMEs i grans empreses.

   

  Participa al proper Brokerage Event.

 • Reunions amb els directors de les oficines d’ACCIÓ

   

  Tens un projecte internacional d'Internet of Things

  En el marc del congrés, tindràs l’oportunitat de reunir-te amb els directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ de Buenos Aires, Mèxic, Nova York, São Paolo i Moscou. Podràs contrastar amb ells la viabilitat del teu projecte en el mercat del qual són experts.

   

  Sol·licita una reunió

   

 • Espai demo de solucions d’intel·ligència artificial

   

  Estand E557

  Zona on es visualitzaran 9 demos d’empreses i entitats catalanes amb solucions d’intel·ligència artificial.

 • Espai demo de solucions de blockchain

   

  Estand D481

  Espai on 6 empreses i entitats catalanes presentaran productes o solucions relacionades amb l’àmbit del blockchain.