ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Ajuts per participar en fires. Fira Achema Frankfurt 2022, participació agrupada

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 31/01/2022  

A qui s'adreça

Empreses

FLUIDEX (Associació Espanyola d'Exportadors d'Equips, Solucions i Tecnologies de Procés en la Manipulació de Fluids), amb el suport de ICEX Espanya Exportació i Inversions en el marc del Pla Sectorial 2022 (Pendent d'Aprovació), per la present convoca la participació en la Fira de Participació Agrupada ACHEMA 2022 a Frankfurt (Alemanya) del 4 al 8 d'abril de 2022.

Beneficiaris

Empreses.

Quantia

L'ajuda màxima establerta per ICEX per a aquesta activitat en el Pla Sectorial 2022 és de: 20.000 euros. Atès que es tracta d'una activitat corresponent a 2022, el suport de ICEX queda condicionat a l'aprovació del Pla Sectorial 2022 amb FLUIDEX.

El percentatge de suport general ICEX per als conceptes esmentats és de fins a un 25%. Les empreses que participin per primera vegada amb ajuda ICEX rebran un suport de 5 punts addicionals sobre el percentatge general de suport a la Fira.

Les despeses de gestió d'ajuda de ICEX seran d'un 15% del total de l'ajuda final concedida a cada empresa. Aquestes despeses de gestió de l'ajuda ICEX seran facturats per FLUIDEX després de la liquidació de l'ajuda. Aquestes despeses seran els mateixos tant per a empreses associades com no associades.

Inscripció

Tota empresa que desitgi participar en aquesta activitat i que compleixi els requisits per a accedir al programa de la participació agrupada, haurà de contactar amb FLUIDEX enviant un correu electrònic a Danele Galarraga danele@fluidexspain.com adjuntant la fitxa d'inscripció de la convocatòria.

Més informació (document .PDF)

Programa fires de participació agrupada 2021 (document .PDF)

Web ICEX

Contacte

FLUIDEX: Danele Galarraga

danele@fluidexspain.com

Telèfon: 946 074 663

ICEX: Víctor Ruiz de Galarreta

industrial@icex.es

Telèfon: 913 496 138