ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Convocatòria Mine the Gap: vals d'innovació per a pimes a la cadena de valor de la mineria i matèries primeres

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 14/03/2022  

A qui s'adreça

Empreses

Mine the Gap és un projecte d'innovació finançat per la Comissió Europea com a part del programa INNOSUP.

Aquest projecte consta en dotar a les pimes del sector de les matèries primeres i la mineria, de les eines necessàries per millorar la seva competitivitat, impulsar-ne el creixement i implementar nous serveis, solucions i/o productes a través de la transversalitat i col·laboració interregional.

Beneficiaris

Pimes del sector de les matèries primeres i mineria.

Finançament

Es proporciona suport i finançament mitjançant bons d'innovació. Aquest vals es dediquen a la preparació de plans estratègics, la validació d'idees i les proves de concepte / activitats de demostració per innovar la cadena de valor de la mineria i les matèries primeres.

Hi ha dos tipus de valor:

  • Val MINE-PoC, té com a objectiu finançar projectes per al disseny i implementació d'un prototip / prova de concepte per demostrar la viabilitat de la solució proposada. Aquest val ha d'abordar almenys un dels 10 reptes i necessitats principals de la cadena de valor de les matèries primeres i de la mineria.
  • Val MINE-Demo, finançarà projectes per desenvolupar i provar en un entorn de producció d'una demostració / pilot funcional senzilla amb totes les característiques principals del producte / servei / solució. Aquest val ha d'abordar almenys un dels 10 reptes i necessitats principals de la cadena de valor de les matèries primeres i de la mineria.

Sol·licitud

Més informació

Contacte

Mine the Gap: 987 440 481

europa@icamcyl.com