ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Mind4Machines: subvencions per projectes de digitalització de la PIME manufacturera

Entitat Comissió Europea

Finançament per a PIME i Startups que proporcionen tecnologies digitals transversals a la indústria de fabricació dins el Programa Horizon 2020.

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 29/06/2022  

A qui s'adreça

Empreses

MIND4MACHINES és un projecte finançat per la Comissió Europea a través del Programa Horizon 2020 per a la Recerca i la Innovació que té com a objectiu facilitar el suport intersectorial i transfronterer necessari per a provar i adoptar les últimes tecnologies digitals per a la transformació cap a una fabricació més intel·ligent, més ecològica i més eficient dels recursos, alineades amb les últimes polítiques de la UE.

Aquesta convocatòria finançarà projectes de fins a 9 mesos per a una àmplia gamma de necessitats, com ara el prototipatge, les proves, la demostració, el pilotatge, la validació de productes a gran escala, l'assessorament específic, la replicació del mercat i altres serveis més detallats en el text de la convocatòria.

Beneficiaris

PIMEs i Startups.

Pressupost

MIND4MACHINES destina 3,3 milions d'euros en forma de beques que es distribuiran com a suport financer directe a les PIME a través de dues convocatòries obertes (la primera en 2022 i la segona en 2023).

Quantia

Si té una idea de projecte sobre digitalització de la indústria manufacturera que necessita proves, prototips i demostracions (TRL5-7), pot aplicar a l'esquema de suport a la innovació en col·laboració amb socis de la indústria. És possible construir un consorci format per més d'un proveïdor de tecnologia i almenys un soci de la indústria, i aconseguir una subvenció global de fins a 120.000 euros. Si s'aplica com a únic proveïdor de tecnologia, el límit de subvencions per projecte serà de 60.000 euros.

Si ja ha completat el prototip de demostració i necessita suport per a la demostració o comercialització precomercial (TRL 8-9), pot beneficiar-se del suport Go-to-Market, on la limitació pressupostària és de 60.000 euros per als projectes amb més d'un proveïdor tecnològic PIME i de 30.000 euros per al proveïdor únic de tecnologia.

Més informació

Registre per l'acte d'obertura de la convocatòria (Open Call Launch)