ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programa Indústria 4.0, Girona

Entitat Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Girona

Concessió d'ajudes pel desenvolupament de Plans de suport a la incorporació de TIC a les empreses industrials en el marc del Programa Indústria 4.0, subvencionats en un 50% per FEDER.

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització 30/11/2022  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Empreses

El Programa Industria 4.0 té com objectiu la transformació digital de les petites i mitjanes empreses del sector industrial, ajudant-les a integrar eines competitives clau i a maximitzar les oportunitats que la denominada Industria 4.0 els hi ofereix per reactivar la seva activitat, com a mesura per fer front a l’impacte econòmic de la COVID-19.

  • Fase I: Diagnòstic Assistit en Industria 4.0.
  • Fase II: Ajudes pel Pla Personalitzat i Implantació (PPI).

Beneficiaris

Pimes i autònoms del sector industrial, de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Girona i Cambra de Comerç de Palamós, que es troben donades d'alta en el Cens del IAE.

Quantia

La quantia de les ajudes econòmiques a atorgar amb càrrec a aquesta convocatòria és de 160.000 €, que serà prefinançat íntegrament per l'empresa beneficiària i cofinançat al 50% per FEDER, de la manera que la quantia màxima d'ajut per empresa serà de 8.000€.

Pressupost

Aquestes ajudes formen part del Programa Industria 4.0, que tenen un pressupost màxim d'execució de 175.456€, en el marc del "Programa Operatiu Pluriregional d'Espanya 2014-2020" i que inclou els serveis gratuïts de diagnòstic i seguiment.

Més informació i accés al tràmit

Convocatòria 2022 (document .PDF)

Descripció del Programa (document .PDF)

Referència legal BOP de Girona Data: 04-03-2022

Contacte

Telèfon: 972 418 523

ppresas@cambragirona.org