ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Ports 4.0 - Projectes Pre-Comercials

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 13/06/2022  

A qui s'adreça

Empreses

El fons de capital Ports 4.0 és el model d’innovació oberta corporativa adoptat per Puertos del Estado i les Autoritats Portuàries Espanyoles per atraure, recolzar i facilitar l’aplicació del talent i l’emprenedoria al sector logístic-portuari i provat en el context de la 4a revolució industrial.

L’objectiu principal del fons és promoure i incorporar activament la innovació disruptiva o incremental com a element de competitivitat, d’eficiència, sostenibilitat, seguretat i protecció en el sector logístic-portuari espanyol, tant públic com privat per facilitar la seva transició cap a l’economia 4.0.

Beneficiaris

Tots aquells emprenedors i empreses nacionals i internacionals amb idees o projectes innovadors capaços de millorar l’eficiència, competitivitat i sostenibilitat del sector logístic-portuari i, en general, del comerç.

Quantia

El programa de Projectes Pre-Comercials subvenciona fins a un 60% del pressupost associat a la component innovadora del projecte fins a un màxim d'1.000.000 €.

Pressupost

La dotació per al finançament de projectes precomercials en el marc de la present convocatòria ascendeix a ONCE MILIONS DOS-CENTS CINQUANTA MIL (11.250.000) EUROS.

Més informació

Referència legal BOE Núm. 59 del 10.03.2022