ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions en forma de participació en el programa d'acceleració en estratègia i màrqueting digital per a empreses catalanes de moda

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 07/09/2022  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Empreses

L'objectiu és regular les bases reguladores per a la selecció de les empreses que participaran, sense cost per part d'elles, en el programa d'acceleració en estratègia i màrqueting digital per a empreses catalanes de moda.

Beneficiaris

  • Empreses del sector tèxtil-moda, calçat i/o marroquineria, que tinguin disseny propi, un concepte testat i capacitat per aportar innovació al sector.
  • Persones físiques del sector tèxtil-moda, calçat i/o marroquineria, que tinguin disseny propi, un concepte testat i capacitat per aportar innovació al sector.

Pressupost

Els ajuts objecte d'aquesta convocatòria són en espècie. Les persones beneficiàries no tindran dret a reclamar cap aportació econòmica. L'equivalent de subvenció s'estima en una quantia màxima de 61.983,48 euros.

Termini

El termini de presentació del formulari de sol·licitud comença a les 9:00h del primer dia hàbil següent al de la publicació de la Resolució en el DOGC i finalitza a les 15:00 h del dia 7 de setembre de 2022.

Més informació i accés al tràmit

Bases reguladores (document .PDF)

Referència legal DOGC Núm 8694 Data 22.06.2022

Contacte

Telèfon: 934 849 999