ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Industria 4.0 – Addicional

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 31/08/2022  

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Empreses

Objectius

  • Contribuir a la millora de la competitivitat de les pimes industrials, mitjançant l’adopció d’una cultura, ús i aprofitament permanent de les tecnologies habilitadores de la Indústria Connectada 4.0 a les seves estratègies empresarials, per aconseguir un creixement econòmic sostingut.
  • Promoure l’ús eficient de les TIC per part de les empreses industrials a través de la seva incorporació a processos d’acceleració de l’adquisició de transformació digital a fi provocar l’increment sostenible i ordenat de la competitivitat empresarial.
  • Proporcionar a les empreses industrials un conjunt de recursos que els faciliti un millor aprofitament de les solucions i serveis tecnològics disponibles.
  • Desenvolupar accions de comunicació, difusió i foment de l’ús de solucions TIC relacionades amb el sector industrial que millorin la competitivitat.

Beneficiaris

Pimes i Autònoms que desenvolupin la seva activitat en el marc del sector industrial.

Pressupost

El pressupost d’aquesta convocatòria és de 43.864 € en el marc del “Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020”, amb el que es preveu una participació estimada de 2 empreses.

Quantia

Subvencionem fins al 50% per unes inversions d’un màxim de 20.000 € en el desenvolupament del Pla Personalitzat d’Implantació, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 10.000€.

Programa finançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER). Una manera de hacer Europa.

Termini

Inscripcions obertes des del 20 de juliol a les 9h. fins al 31 d’agost a les 14h.

Més informació

Accés al tràmit

Convocatòria

Contacte

Telèfon: 977 338 080

programes@cambrareus.org