ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions per a organitzadors d'activitats firals afectats econòmicament per les conseqüències de la COVID-19

Entitat Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM)

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 21/11/2022  

A qui s'adreça

Empreses

L'objectiu dels ajuts és reactivar el sector firal davant els efectes de la COVID-19, incidint en dos àmbits.

Per una banda l'objectiu és ajudar als organitzadors d'activitats firals que han hagut de suspendre l'esdeveniment quan ja s'havien fet despeses. També als organitzadors, que tot i haver portat a terme l'activitat, han hagut de reduir expositors i/o ingressos, o bé han hagut de realitzar l'esdeveniment de forma virtual o híbrida.

D'altra banda, l'objectiu també és ajudar als organitzadors firals amb recinte fix i cobert, en els quals se celebrin com a mínim dues activitats firals anuals.

Beneficiaris

Els organitzadors d'activitats firals, entenent com a activitats firals les manifestacions comercials que tenen per objecte l'exposició de béns o l'oferta de serveis per a afavorir-ne el coneixement, la innovació i la difusió, promoure contactes i intercanvis comercials i apropar l'oferta de les diverses branques de l'activitat econòmica a la demanda.

Quantia

Segons l'àmbit, l'import varia en funció de les despeses justificades, del nombre d'expositors i del prorrateig entre les sol·licituds presentades. Veure apartat 5 de la convocatòria.

Pressupost

L'import màxim destinat a la concessió d'aquests ajuts és de 2.500.000,00 euros.

Termini

El termini de presentació de les sol·licituds comença a les 9:00 hores del dia 9 de novembre de 2022 i finalitza a les 14:00 hores del dia 21 de novembre de 2022.

Més informació

Bases reguladores (document .PDF)

Referència legal Convocatòria - DOGC núm. 8787 Data 07.11.2022

Contacte

Telèfon: 934 849 999